Publicat: 27 Iunie, 2016 - 10:40
Share

Video-interfonul AXIS A8105-E are rolul de a securiza intrarea in sediile companiilor si de a simplifica accesul. Statia combina o camera IP cu un echipament de comunicare si cu un dispozitiv ce permite deschiderea-inchiderea usilor. Are o latime de doar 48mm si datorita dimensiunilor fizice reduse poate fi montata chiar si pe ramele usilor. 

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, anunta lansarea videointerfonului AXIS A8105-E. Acesta ajuta operatorii sa gestioneze accesul in locatii si sa comunice in mod direct cu vizitatorii, chiar si de la distanta, prin intermediul unei aplicatii de smartphone, a unui telefon IP sau a unui software VMS. Dispozitivul a fost dezvoltat pentru mediul retail, educational sau medical. Dimensiunile fizice mici permit sa fie instalat chiar si in zonele in care spatiul este limitat. 

“AXIS A8105-E este o camera de supraveghere cu functie de interfon si control acces. Astfel, poate fi folosita cu succes si pentru supravegherea video, putand sa detecteze si inregistreze orice fel de incidente ce au loc in fata intrarii. AXIS A8105-E completeaza cu succes sistemele de supraveghere video, oferind in plus un control al accesului complet”, a declarat Ola Jönsson, Business Development Manager, Axis Communications. 

Camera integrata foloseste un senzor 1080p cu tehnologie WDR – Forensic Capture, ce faciliteaza realizarea de identificari rapide si sigure chiar si in situatiile in care lumina soarelui este foarte puternica. 

AXIS A8105-E suporta si noul format Axis Digital Corridor, care ajusteaza aria de supraveghere astfel incat chiar si persoanele foarte inalte sa poata sa fie identificate. Focusul este realizat din fabrica, iar alimentarea se realizeaza prin intermediul cablului de retea, gratie tehnologiei PoE. 

Statia dispune si de tehnologiile de anulare a zgomotelor de fundal. Integrarea cu alte sisteme de video management se realizeaza rapid si simplu, prin intermediul standardelor deschise SIP si ONVIF. AXIS A8105-E urmeaza sa fie disponibil incepand cu cel de-a treilea trimestru al anului curent.
Comunicat de presă: Axis Communications