Publicat: 8 Mai, 2019 - 12:28

Tehnica de supraveghere video este utilizată pe scară largă în scenarii variate și cu scopuri complexe. Soluțiile de analiză video și aplicațiile de marketing bazate pe date colectate cu ajutorul camerelor sunt în acest context tot mai des întâlnite, dar rolul de bază, acela de protecție a persoanelor și bunurilor, rămâne în continuare principala preocupare a utilizatorilor din toate domeniile de activitate. Iar implementările pot fi diferite ca abordare de la un caz la altul, de la o locație la alta, în funcție de necesități și mediu înconjurător. Astfel, de multe ori se preferă montarea unor camere cât mai vizibile, uneori chiar semnalizate, pentru a descuraja orice tentativă de acțiune interzisă, dar există și numeroase situații în care este dorită utilizarea de echipamente discrete, care să nu provoace disconfort și să afecteze într-o măsură cât mai mică designul ambiental. Pentru a răspunde cât mai bine acestei diversități de cerințe, Axis Communications, lider global în echipamente video de rețea, a creat echipamentele potrivite atât pentru mediile în care se dorește discreție, cât și pentru cele în care se preferă descurajarea infracțiunilor.
Noile camere video IP fixe de tip dome: AXIS M4206-V și AXIS M4206-LV, adoptă un design compact, potrivit pentru orice domeniu de activitate sau decor. Datorită dimensiunilor reduse, ele se integrează cu ușurință în orice spațiu interior, iar pentru armonie estetică este posibilă și revopsirea carcaselor în culoarea dorită. Mai mult decât atât, ele pot fi prevăzute cu elemente optice clare sau fumurii, ceea ce le face potrivite pentru situațiile în care se dorește o supraveghere discretă. Portul HDMI încorporat poate fi folosit pentru afișarea imaginilor video pe un ecran public, cu scopul descurajării acțiunilor criminale.
AXIS M4206-V și AXIS M4206-LV sunt prevăzute cu senzori de 3MP și oferă conținut video de calitate superioară la rezoluție de până la 2048*1536. Ambele modele folosesc cu obiective varifocale motorizate, cu control de la distanță, încorporând în același timp tehnologia WDR (Wide Dynamic Range) pentru a putea surprinde toate detaliile din cadrele cu iluminat ambiental complex. Diferența dintre ele este dată de faptul că M4206-LV încorporează și soluția de iluminare OptimizedIR, ceea ce permite obținerea unor imagini de cea mai bună calitate, chiar și în medii întunecate.
Atât AXIS M4206-V, cât și AXIS M4206-LV, se remarcă prin ușurința cu care se instalează și prin costurile reduse de operare. În plus, ele sunt prietenoase cu mediul înconjurător, folosind în proporție de peste 40% plastic reciclat. Aceste modele sunt disponibile prin canalul de distribuție Axis autorizat pentru România.
Despre Axis Communications
Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente și mai sigure, prin crearea de soluții inovative, care ajută la îmbunătățirea securității și oferă noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de reţea, Axis oferă produse și servicii de supraveghere și analiză video, control acces și sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajați în peste 50 de țări și colaborează cu parteneri din întreaga lume pentru a oferi soluții. Fondată în 1984, Axis este o companie cu sediul în Suedia, listată la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informații despre Axis, vizitați site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

Tag-uri Institutii: