16 octombrie 2021

Azerbaidjanul va introduce pașapoarte COVID

pasaport covid
Distribuie pe rețelele tale sociale:
În Azerbaidjan, pașapoartele COVID vor fi obligatorii la intrarea în restaurante, centre comerciale și hoteluri, de la 1 septembrie

Prezența unui pașaport COVID pentru vaccinarea împotriva coronavirusului va fi obligatorie la intrarea în restaurante, centre comerciale și hoteluri din Azerbaidjan, de la 1 septembrie. Cabinetul de Miniștrii al țării a luat o decizie in acest sens luni.
Cabinetul de miniștri din Azerbaidjan a adus modificări rezoluției „Cu privire la măsurile legate de extinderea regimului special de carantină și eliminarea unor restricții”.

Azerbaidjanul introduce pașapoarte COVID pentru străini
În plus, cerința de a avea un pașaport COVID se va aplica și în instituțiile de învățământ, restaurante, hoteluri și centre comerciale.
„De asemenea, toți cetățenii cu vârsta peste 18 ani care studiază în instituții de învățământ superior sau secundar trebuie să aibă pașaport COVID”, a declarat Cabinetul de Miniștri în decizia sa.

Azerbaidjanul încă nu discută sau planifică deschiderea frontierelor terestre închise din cauza pandemiei coronavirusului, a declarat Shahmar Movsumov, purtător de cuvânt al consiliului de miniștri, asistent al președintelui republicii.
„În prezent, problema deschiderii frontierelor terestre nu este discutată sau avută în vedere”, a spus Movsumov într-un briefing de presa, luni.
Ciprian Pop