Share
2 Feb 2012 - 18:41

REPLICA MITOCANEASCA. Celalalt era PROSTANAC. Asta e MITOCAN. Intrebat ce parere are despre parerea lui Ilierscu - care crede ca greva parlamentara nu e cea mai buna solutie - Ponta nu gaaseste ceva mai destept de spus decat:"De-aia sunt eu presedinte!". Pai tot de-aia PSD-ul nu mai reprezinta Puterea de vreo opt ani, iar in opozitie nu mai reprezinta OPOZITIA, ci a cam ajuns la remorca liberalilor.

E NEVOIE DE UN NOU DECRET? 19 milioane eram si in 1966 cand Ceausescu a intrat la idei si i-a venit cea cu DECRETUL de interzicere a avorturilor.
"BAIETII DESTEPTI" AI SPAGII. Procurorul Max Balasescu ceruse doar 100.000 euro ca sa scoata din belea vrajitoarele. Suma a fost triplata de intermediari. Iar Max a aflat chestia asta doar cand a fost "umflat" de colegi.

ABANDON PALEOLOGU! In lipsa de argumente intru apararea puterii portocalii, deputatul Paleologu a abandonat disputa cu Emil Hurezeanu de la o emisiune de pe Money Channel in aceasta seara, parasind precipitat platoul.

SFATUL LUI IGAS. Competentul ministru de Interne manifesta o mare grija fata de catateni pe care-i sfatuieste "sa nu plece la drum daca nu este IMPETUOS necesar". Asa e dl ministru, un tip IMPERIOS.

Format: 

Rubrici: 

Topic: