Share
29 Ian 2012 - 10:01

JOS VATMANII! Tot mai vocal de cand a iesit din spital, Mircea Lucescu insista pe o noua varianta a accidentului sau: el statea, politicos, calare pe linia continua si dadea prioritate celor ce circulau pe sensul opus cand, o bestie de vatman stelist,  recunoscandu-l ca fost dinamovist, s-a napustit cu tramvaiul asupra lui. Nea Mircea e, insa, om uman, si n-o sa-l dea in judecata pe agresor...

DRAGA OLTEANU SANCTIONEAZA. Scoasa din pepeni de intrebarile stupide ale reporteritei de la RTV, la inmormantarea lui Emil Hossu, actrita n-a mai rezistat si i-a recomandat sa se mai documenteze inainte de a intervieva pe cineva("Ati jucat de nenumarate ori cu Emil Hossu"..."O singura data domnisoara!")

ATENTIE LA BELGIA! Cine are chef sa lase zapada si viscolul de acasa si sa plece la plimbare prin Belgia trebuie sa tina cont de faptul ca maine, acolo, e grva generala. Nu merg avioanele, trenurile si autobuzele. Cam ca la noi...

PROMISIUNE. Aflata ieri in vizita pe Autostrada A2, cea inzapezita, ministrul Anca Boagiu a promis ca astazi aceasta va fi deschisa circulatiei dupa modelul brevetat de ea: autostrada cu o singura banda pe sens!

MODELUL DAVOS. Cu siguranta ca protestele din Piata Universitatii ar avea mult mai mult succes, in special la presa internationala, daca s-ar manifesta dupa modelul ucrainean: topless. Pentru ca, slava Domnului, de asistente siliconate nu ducem nici noi lipsa.

MITINGURI PARALELE. In timp ce localnicii au manifestat in favoarea proiectului Rosia Montana, cei de prin alte locuri au pichetat ministerul Mediului, cerand interzicerea sa. Se bat cap in cap nevoia de locuri de munca si cea a unui mediu curat. Cine are mai multa dreptate?

MISIUNE INDEPLINITA. Dupa ce si-a indeplinit mandatul de a "muta" Realitatea TV de la Casa Scanteii la Willbrook, in Baneasa, lui Sergiu Toader i s-au dat papucii, pentru a beneficia de refacerea semestriala din Noua Zeelanda. Nu se stie daca a incasat si milionul despre care se vorbea, in euforia mutarii.

UN AMBASADOR PERSPICACE. Cu o perspicacitate remarcabila, ambasadorul american Mark Gittenstein a evidentiat principala calitate a democratiei romanesti: faptul ca manifestantii nu sunt impuscati!

SARKOZY, PE URMELE LUI BASESCU. Luand exemplu de la prietenul sau Basescu, presedintele francez Sarkozy isi asuma rraspunderea - si riscul - de a anunta el insusi masurile nepopulare pe care le va lua guvernul: majorarea TVA, de la 20 la 21.6% si introducerea unei taxe pe tranzactiile financiare.

DELEGATIA FMI IN STAND BY. Amanata din cauza protestelor, vizita delegatiei FMI(aflata deja la Bucuresti) ii ingrijoreaza pe responsabilii romani. Discutia prelungita de duminica la pranz, dintre presedinte si premier, are in vedere tocmai punerea la punct a strategiei de raspuns la solicitarile incomode ale echipei lui Francks.

RESPECTUL LUI TIRIAC. "Rumanul" Tiriac o spune franc: l-ar respecta pe Boc daca ar demisiona. Cat despre Basescu, i-a placut interventia sa, chiar daca n-a  avut si "neste" solutii.

CULMEA IRONIEI: Baconschi a fost demis prin...corespondenta!

Format: 

Topic: