Share
6 Feb 2012 - 18:21

POLITIC SAU TEHNOCRAT. In ceea ce priveste viitorul premier, interimarul Predoiu crede sincer ca e nevoie de unul politic. Daca s-ar putea, unul care sa fi fost ministru al Justitiei.

AUTOPROCLAMATUL BLANCULESCU. Nici n-a apucat bine Ionel Blanculescu sa-si prezinte candidatura pentru sefia guvernului, ca a si iesit din carti. Pe motiv ca ar fi prea-prea...liberschimbist: ieri in PSD, azi in PDL. Maine cine stie unde.
RECORDURILE LUI BOC vor fi greu, daca nu imposibil de egalat: 10 motiuni de cenzura(dintre care una reusita) si 14 asumari ale raspunderii guvernului!

PREDOIU A MARCAT. Interimarul n-a pierdut nici un minut pentru a-si inscrie in CV conducerea unei sedinte de guvern. Instalat pe scaunul inca cald al lui Boc, el si-a privit colegii de la inaltimea functiei temporare.

ZVON NECONFIRMAT. S-ar putea ca in noul Executiv functia de ministru al Apararii sa revina din nou unui civil, asa cum se statuase in aranjamentele internationale ale Romaniei, regula abandonata insa la numirea generalului Oprea in functie. Noul ministru se va numi tot Oprea, dar va fi...civil!

CANDIDATUL "LINIUTA". Favorit, cu cateva inainte de anuntul oficial, la functia de nou premier, Mihai Razvan Ungureanu a ramas in amintirea colegilor de la Externe pentru circulara istorica pe care a dat-o, in calitatea de secretar de stat, prin care solicita imperios subalternilor sa-i  scrie numele obligatoriu cu liniuta intre Mihai si Razvan.

TRIST SI NEBARBIERIT - asa a aparut Emil Boc la TVR, in aceasta seara, in incercarea de a recastiga ca om liber( vorba vine) ceva din ce a pierdut ca politician de varf.

Format: 

Topic: