Share
7 Feb 2012 - 13:28

CINE CERE...nu piere, dar nici nume bun nu are. UNPR-ul dlui Oprea are insa o alta tactica.Ca deobicei, noi n-am cerut nimic - a declarat generalul la incheierea consultarilor cu premierul desemnat. Si tot ca deobicei, e posibil sa mai primeasca un portofoliu - cel de la Agricultura. Un cadou pentru baietii modesti ai Coalitiei.

MITREA IN CULPA. Neasigurandu-se "pana la limita evitarii oricarui pericol" parlamentarul Miron Mitrea a accidentat o femeie care alunecase pe trecerea de pietoni. Din cauza poleiului, nu a reusit sa opreasca la timp. Femeia a fost ranita usor, dar a fost dusa la spital pentru a i se acorda ingrijiri. Accidentul s-a petrecut pe bd.1 Mai.

COD GALBEN DE GER. De Miercuri, ora 22, pana Duminica la ora 10.Se vor inregistra  pana la minus 25 grade.

ULTIMELE TUNURI. Va fi interesant de vazut ce tunuri au dat, pe ultimii metri ai mandatului, ministrii care vor fi inlocuiti.Vor fi niste lecturi extrem de instructive(unele le vom gasi chiar in Monitorul Oficial).

MOHICANII CABINETULUI BOC. Desi democratii au luat decizia "schimbam tot", doi dintre titularii cabinetului Boc se pare ca vor ramane pe pozitii: Predoiu si Orban.

FANTOMA LUI BLAGA. O reporterita de la B1 TV sustinea ca l-a vazut cu ochii ei pe Lucian Blaga iesind de la o reuniune a PDL. O fi fost fantoma poetului...

Format: 

Rubrici: 

Topic: