Publicat: 13 Iulie, 2017 - 13:48
Share

Timișoara va fi primul oraș din România în care va fi lansată cartea „Blocați în labirint” (Editura Timpul, 2017), semnată de George Simion, președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012. Evenimentul va avea loc luni, 17 iulie, ora 18:00, la librăria La Două Bufnițe.

„Blocați în labirint” este o radiografie a vieții Republicii Moldova, de la apariția sa ca stat și până în ziua de azi, explicând într-un limbaj accesibil situația reală în Republica Moldova. Cartea relevă principalele mituri fondatoare pentru statul dintre Prut și Nistru și prezintă motivele pentru care acesta este ultimul stat din Europa.
    
    „Timișoara a fost primul oraș liber al României în 1989. Am ales să lansez cartea <<Blocați în labirint>> în acest oraș tocmai pentru că aici se simte cel mai bine setea de adevăr istoric. Îi invit pe timișoreni să afle adevărul despre Republica Moldova”, a declarat autorul. 

    Apariția editorială „Blocați în labirint” a fost lansată în mai multe orașe din Europa, în cadrul unui turneu de promovare în rândul românilor din diaspora: Bruxelles, Barcelona, Roma și Goteborg. La București, lucrarea urmează să fie lansată marți, 18 iulie, ora 19:00, la librăria Open Art.