Publicat: 9 Iulie, 2018 - 15:50

Notele finale de la examenul de Bacalaureat au adus 132 de elevi cu media 10 la examene. 28 de elevi au obținut media maximă, după soluționarea contestațiilor. Cei mai mulți absolvenți de liceu cu 10 pe linie la examenele Bacalaureatului vin din București: 22.

Topul liceelor cu absolvenți de 10 este deschis de Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr” din București, cu 9 elevi cu medie maximă. Urmează Colegiul Național Iaşi și Colegiul Naţional "B. P. Hasdeu” din Buzău - cu câte 5 elevi cu media 10.  

Bucureștiul are 22 de absolvenți de liceu care au luat media 10 la Bacalaureat. Topul liceelor din Capitală cu medii maxime la BAC este deschis de Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr”, care are 9 elevi de 10. Pe locul al doilea este Colegiul Național ”Mihai Viteazul”, cu 3 elevi cu media 10, toți de la specializarea Matematică-Informatică.  

Urmează, cu câte 2 absolvenți care au luat 10 pe linie la examenele Bacalaureatului, Colegiul Naţional "Mihai Eminescu” (ambele medii maxime sunt ale unor elevi care de la Specializarea Filologie), Colegiul Naţional "Sfântul Sava” (Specializarea Matematica-Informatica) și Colegiul Național ”Cantemir Vodă”.

Au o medie de 10 la BAC Liceul Teoretic Internațional de Informatică Bucuresti, Colegiul Naţional de Informatică "Tudor Vianu”, Colegiul Național Bilingv ”George Coșbuc” și Colegiul Naţional "Gheorghe Şincai”.

Județul Iași ae 10 medii de 10. Cele mai multe medii maxime din județ vin de la Colegiul Național Iaşi, unde sunt 5 elevi cu 10 pe linie. Urmează Colegiul Naţional "Costache Negruzzi" din IAŞI cu 2 medii de 10 și Colegiul Național "Garabet Ibrăileanu" din Iași, Colegiul Național "Emil Racoviţă" din Iaşi și Colegiul Tehnic De Căi Ferate "Unirea" Din Paşcani cu câte un elev cu media maximă.

Județul Buzău are 6 medii de 10 la Bacalaureat. Cinci dintre elevii de 10 pe linie au absolvit Colegiul Naţional "B. P. Hasdeu”. O altă medie maximă vine de la Colegiul Naţional "Mihai Eminescu" din Buzău.

Județul Argeș are 9 elevi cu media 10 la BAC 2018. În Pitești, Colegiul Național "Ion C. Brătianu" are 4 medii de 10, iar Colegiul Național "Zinca Golescu" din Pitești are o medie de 10. Din Câmpulung, Liceul Teoretic "Dan Barbilian" are 2 medii de 10, iar Colegiul Național "Dinicu Golescu" o medie maximă. În Mioveni, Liceul Teoretic "Iulia Zamfirescu" are o medie de zece. 

Județul Vrancea are 9 medii de 10 la Bacalaureat, dintre care 4 medii maxime sunt de la Colegiul National "Al. I. Cuza" Focsani, tot 4 medii de 10 de la Colegiul National "Unirea" Focsani și una de la Colegiul National "Emil Botta" Adjud. 

Județul Bacău are și el tot 9 elevi cu media 10 la Bacalaureat. Câte 2 medii de 10 au Colegiul Naţional "Gheorghe Vrănceanu”, Colegiul Naţional "Ferdinand I" Bacău Și Colegiul Naţional "Dimitrie Cantemir" Oneşti. Urmează cu câte o medie maximă Colegiul Naţional "Grigore Moisil" Oneşti, Liceul Teoretic "Spiru Haret" Moineşti și Colegiul Naţional Pedagogic "Ştefan Cel Mare" Bacău. 

Județul Bihor are 6 medii de 10, la Liceul Teoretic "Constantin Șerban" Aleșd, Liceul Teoretic "Aurel Lazăr" Oradea, Colegiul Tehnic "Ioan Ciordaș" Beiuș, Colegiul Național "Emanuil Gojdu" Oradea, Colegiul Național "Iosif Vulcan" Oradea și Colegiul Tehnic "Alexandru Roman" Aleșd.

Județul Bistrița-Năsăud are 6 medii de 10: două de la Liceul "Radu Petrescu" Prundu Bîrgăului Și Câte Una De La Colegiul Național "Andrei Mureșanu" Bistrița, Colegiul Național "George Coșbuc" Năsăud, Colegiul Național "Petru Rareș" Beclean și Colegiul Național "Liviu Rebreanu" Bistrița. 

Județul Botoșani are 4 medii de 10, astfel: trei de la Liceul "Regina Maria" Dorohoi și una de la Colegiul National "A.T.Laurian" Botosani. 

Județul Cluj are 5 medii de 10, astfel: două la Liceul Teoretic "Pavel Dan" Câmpia Turzii și câte una la Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" Cluj-Napoca, Colegiul Național "Mihai Viteazul" Turda și Liceul Teoretic "Onisifor Ghibu" Cluj-Napoca. 

Județul Neamț are 4 absolvenți de liceu cu medie de 10 la Bacalaureat, dintre care 3 elevi au terminat Colegiul Național "Petru Rareș" din Municipiul Piatra-Neamț, iar unul la Liceul Teologic Ortodox "Sfinții Împarați Constantin și Elena" din Piatra-Neamț. 

Județul Hunedoara are 3 medii de 10, dintre care două la Colegiul Național "Mihai Eminescu" Petroșani și una la Colegiul Național "Iancu De Hunedoara”.

Județul Ialomița are 3 medii de 10, astfel: 2 la Colegiul Naţional "Mihai Viteazul" Slobozia și una la Liceul Pedagogic "Matei Basarab" Slobozia. 

Județul Constanța are 2 medii de 10, ambele de la Liceul Teoretic Internaţional De Informatică Constanţa, Specializarea Matematica-Informatica.

În Mehedinți, Colegiul Național "Gheorghe Țițeica” are 2 elevi cu medii de 10 la BAC.

Tag-uri Nume: