Publicat: 21 Decembrie, 2012 - 07:24
Share

În loc să jeleasca sfârşitul lumii, Badsi Grup anunţă pentru ziua de 21.12.2012 reduceri la toate serviciile şi produsele sale.

La data ce marcheaza sfarsitul calendarului mayas, siguri ca evenimentele apocaliptice ne vor ocoli, Badsi propune "supravietuitorilor" oferte speciale: Very Very Black Friday, o zi in care sa aratam ca nu ne pasa de sfarsitul lumii!

“Din experienta acumulata in toti acesti ani, BADSI vine permanent  in intampinarea nevoilor clientilor sai, ascultandu-le cererile si actionand, in timp real, pentru a aduce un plus de valoare serviciilor oferite, iar telurile actuale ale companiei sunt proiectele de dezvoltare inovative, gen campania Very Very Black Friday, si implementarea si operarea conceptului de “one-stop-shop” pentru ca BADSI transforma atitudinea!” declara Paul Badea JR, Deputy General Manager.

Reduceri valabile in data de 21.12.2012:

1. Manopera gratuita la revizia masinilor, indiferent de marca autoturismului.
2. Discount de 10 % la factura finala - cei care se vor programa pentru orice alta interventie in service, in afara de revizie, vor beneficia de un discount de 10 % la factura finala (inclusiv ITP).
- Nu intra in campanie lucrarile de caroserie decontate de asigurator sau lucrarile in garantie.
3. Reduceri de peste 2.000 euro la masini noi la modelele din gama Nissan: X-Trail, Murano, Pathfinder, 370 Z si Navara si pana la 1.200 euro la masini second-hand.
4. Reduceri de pana la 70 % la accesoriile pentru masini - pe lista sunt incluse machete auto, accesorii pentru iarna, anvelope si jante sau diverse produse/ servicii de intretinere auto.
5. Oferta cursuri de comunicare si dezvoltare profesionala

Reducerile la servicii, masini si accesorii nu sunt singurele oferte speciale ale Badsi Grup. Departamentul Coaching & Development Badsi acorda reduceri de pana la 60 % pentru cursurile de comunicare si dezvoltare profesionala si personala.
Cele doua module, INTRO si AVANSATI, sunt un pas sigur pentru succesul in cariera, iar specialistii Badsi Grup sunt pregatiti pentru orice provocare. 
Este vorba despre programe complexe care imbina training-uri cu programe de coaching de grup şi individual, programe co-create şi personalizate fidel pentru oamenii din firma, fie ca sunt în zona echipelor operationale, fie a celor strategice sau a persoanelor cheie din zona executive.

Listele produselor si a serviciilor complete oferite in aceasta campanie sunt disponibile pe site-ul companiei: www.nissan-badsi.ro, dar comenzile sau programarile se vor putea efectua online (direct pe site-ul companiei) sau telefonic la numarul: 021.203.61.61 (linie telefonica dedicata campaniei) doar in data de 21.12.2012, in intervalul orar 0-24.

Adrese de contact Badsi Grup:

1. Soseaua Pipera nr 50A, sector 2, Bucuresti
- Showroom masini noi Nissan
- Service Nissan si multimarca
- Birou Daune

2. Str. Grigore Gafencu nr.77, sector 1, Bucuresti
-     Showroom masini second-hand

3. Str. Alexandru Ioan Cuza nr.36, Tunari, Jud. Ilfov
- Service multimarca