Publicat: 25 Octombrie, 2018 - 11:54
Share

Joi, 25 octombrie, va avea loc prima editie a balului caritabil „Daruind vei dobandit” initiat de catre Asociația de Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală de Grup (APCCG)  singura organizatie cu acest specific din Romania. Evenimentul se va desfasura la Palatului Mogosoaia, incepand cu ora 18.  Fondurile stranse se vor utiliza pentru constituirea Grupurilor de Suport Psihoterapeutic dedicate copiilor cu afecțiuni cronice severe, autism, cancer si diabet, precum și pentru părinții acestora.

În cadrul evenimentului vor concerta personalitati muzicale ale muzicii  romanesti, precum cunoscuta cantareata de jazz Viorica Pintilie impreuna cu band-ul si Tenorul Vlad Mirita, Marian Vasilescu, iar invitatul  special al evenimentului va fi Paula Seling.  Evenimentul va fi moderat de Raluca Moianu. 

Printre sustinatorii acestui eveniment se numara: Petru Luhan, Lamia Beligan, Andreea Stroe, Manuela Hărăbor, Oana Voiculet, Magda Catone, Ovidiu Cuncea, Gianina Corondan, Monica Davidescu, Vlad Mirita, Daniel Jinga, Rareş Cojoc, Marian Vasilescu, Cristina Balan, Denise Iacobescu, Florin Dobre și numeroase personalitati marcante din domeniul cultural-artistic, al științelor comunicării și nu numai.
Pretul unui bilet este de 100 lei/persoana. Banii vor fi folositi pentru realizarea si sustinerea  grupurilor de suport psihoterapeutic pentru copii bolnavi de cancer, diabet, autism cat si pentru parintii acestora.
Asociația de Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală de Grup (APCCG) este primul organism de acest gen din România și a fost fondată la inițiativa Dr. Cristian Manea, psihoterapeut cu o experiență de peste zece ani în terapia individuală și terapia de grup.

„Grupurile de psihoterapie vin in intampinarea nevoilor de natura emotionala pe care le au cei care duc o lupta existentiala cu boala, mai ales in contextul confruntarii cu limitarile si deficientele sistemului sanitar din Romania.” Dr. Cristian Manea – Fondator APCCG
Prin evenimentul caritabil, Asociația de Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală de Grup dă startul unei campanii de conștientizare de amploare națională și invită să se alăture în acest demers de reintegrare în normalitate a copiilor cu astfel de afecțiuni pe toți cei care doresc să se implice în susținerea acestei cauze.