Publicat: 29 Iunie, 2012 - 07:32
Share

Sâmbătă, 30 Iunie, în Piatra Neamț va avea loc evenimentul internațional Balkan Dirt Masters, dedicat pasionatilor de mountainboarding.

Stapanii mountainboard-urilor se vor aduna la Piatra Neamt pentru a-si conduce mountainboardurile si armurile intr-o intrecere a indemanarii si a curajului inca nemaivazute pe plaiurile moldovenesti!

Concursul este impartit pe categoriile: downhill, boarder cross si freestyle, iar cei peste 30 de concurenti sunt din Romania, Bulgaria, Franta, Serbia si Germania.

Pe langa concurs, Balkan Dirt Masters va avea si intieri pentru toti cei care vor sa descopere mountainboardingul, demonstratii, petreceri si multe surprize!

Ora de incepere: 10.00
Locatie si acces: baza partiei Cozla, Piatra Neamt

Sustinatori: Switch, Adrenalin Logistics, Perla Invest, BURN

PRORIDER s-a nascut din pasiunea pentru sporturile alternative, dar si din credinta ca atat echilibrul fizic, cat si cel mental se dobandesc in mare parte prin desfasurarea constanta a unor activitati in aer liber.

Pasionati de snowboarding, PRORIDER a adus in 2004, pentru prima oara in Romania, ”varianta de vara” a acestui sport: MOUNTAINBOARDINGUL. Desi inexistent la noi in tara pana la acea vreme, datul la vale pe mountainboard a demonstrat ca senzatiile oferite de snowboarding sunt posibile si in lipsa zapezii, in sezonul cald, strangand in fiecare an din ce in ce mai multi adepti.
In mai 2011, pentru prima oara, PRORIDER a adaptat o partie pentru practicarea mountainboardingului la Campulung Muscel. A organizat cu aceasta ocazie prima competitie internationala - Balkan Dirt Masters.