Publicat: 1 Mai, 2018 - 10:55

"UnColored este un proiect caritabil la care s-au alăturat zeci de oameni ce au vrut să ofere o şansă în plus copiilor născuţi prematur."

Balul caritabil va fi prezentat de Daniel Osmanovici, licitaţia de către Andrei Coman, iar momentele artistice vor fi susţinute de Claudia Pavel, Marian Vasilescu, A Piacere Quartet, Ionuţ Marcu şi mulţi alţii.

Fondurile strânse în urma evenimentului sunt destinate renovării secţiei de prematuri din cadrul Maternităţii Polizu din Bucureşti.

Balul caritabil va avea loc în decorul elegant al sălii de gală de la Ramada North în data de 11 mai 2018, începând cu ora 20:00, iar seara se anunţă a fi una de vis, presărată cu momente artistice, un show de dans de excepţie, invitaţi speciali, licitaţia unor obiecte de colecţie, tombolă cu premii, cadouri şi surprize, dar mai ales dans şi voie-bună până în zori.

Preţul unui bilet este 250 ron/persoană şi include acces la spectacol cu muzică live şi momente artistice, cină festivă, open bar cu băuturi alcoolice şi non - alcoolice, acces la licitaţie şi tombolă. Bilete pot fi cumpărate de pe site-ul www.uncolored.ro.

Luminile sunt difuze, viorile răsună vibrant şi seara abia acum începe. În aer se simt eleganţa şi frumosul. Pe fundal se aud surâsuri de copii mari care dansează în armonie. Aceasta este lumea UnColored!

Evenimentul este organizat de cluburile Rotaract din Bucureşti, iar voluntarii implicaţi în proiect au afirmat ca pentru ei "UnColored este un eveniment creat din pasiune şi iubire, motivaţi de speranţa că generaţiile ce vin pot avea acces la un sistem medical aşa cum îl dorim cu toţii. "
 

Tag-uri Institutii: