26 mai 2022

Balul prinţului Leonard şi Concert de colinde internaţionale la Teatrul Naţional „Nae Leonard”

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Teatrul Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard” a programat sâmbătă, pe 18 decembrie, de la ora 18:00, Recitalul cameral Christmas Magic, susţinut de Simfoart Quartet, un cvartet de coarde format din instrumentiştii: Evelina Mehedinţi (vioara I), Maria Luiza Dobrea (vioara a II-a), Mircea Viorel Vicleanu (violă) şi Ştefan Daniel Mehedinţi (violoncel). Aranjamentele orchestrale pentru acest concert de colinde internaţionale îi aparţin instrumentistului Mircea Viorel Vicleanu şi de compozitorul Matthew Naughtin. Intrarea la acest eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile şi respectând măsurile stabilite de autorităţi privind prevenirea răspândirii bolii COVID-19.

Duminică, pe 19 decembrie, de la ora 18:30, este programat spectacolul Balul prinţului Leonard, un spectacol aniversar pentru cei 135 de ani de la naşterea marelui tenor român Nae Leonard, originar din Galaţi. Soliştii, orchestra şi baletul Teatrului vor evolua sub bagheta dirijorală a maestrului Cristian Sandu.
Preţul unic al biletului pentru spectacolul Balul prinţului Leonard este de 54 lei. Biletele pot fi achiziţionate online, accesând oricare dintre link-urile https://www.iabilet.ro/bilete-balul-printului-leonard-69729/?q=leonard sau https://www.blt.ro/balul-printului-leonard.html .

Vizionarea spectacolelor Teatrului Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard” se face cu respectarea normelor impuse de autorităţi privind prevenirea răspândirii bolii COVID-19, sala de spectacole fiind ocupată pentru 50% din capacitatea totală.

Evenimentele Teatrului Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard” se organizează respectând măsurile stabilite privind de autorităţi privind prevenirea răspândirii bolii COVID-19. Purtarea măştii de protecţie pe tot parcursul desfăşurării spectacolelor Teatrului este obligatorie, iar accesul în sala de spectacole se face cu certificatul verde aprobat de Uniunea Europeană, care face dovada vaccinării sau trecerii prin boală, sau prin prezentarea unui test negativ RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, conform noilor reguli de acces publicate în Monitorul Oficial nr. 1166 din 8 decembrie 2021.