Publicat: 27 Martie, 2020 - 18:11
Share

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a declarat, vineri, că vor fi dezinfectate toate imobilele din această zonă administrativă.

"În privinţa acestei epidemii cu coronavirus, o componentă extrem de importantă o reprezintă prevenţia. Din acest motiv, Sectorul 4 a iniţiat încă de săptămâna trecută o campanie de dezinfecţie a străzilor, a trotuarelor şi a locurilor publice în general, însă acest demers nu este suficient, pentru că un rol extrem de important pentru noi toţi îl are dezinfecţia tuturor clădirilor din Sectorul 4. (...) Iniţiem un astfel de demers, acela de a intra în fiecare bloc şi nu ne vom opri până când fiecare scară de bloc din Sectorul 4 nu va fi dezinfectată", a anunţat Băluţă, printr-un mesaj video postat pe Facebook.

El a precizat că se va lucra cu echipe ample. "Vom lucra încontinuu, discutăm despre peste 150 de dispozitive de nebulizare pe care le avem, de atomizare, acestea, pe de o parte, pe de altă parte, discutăm despre 60 de utilaje. (...) Oamenii noştri vor lucra în fiecare zi, (...) nicio scară de bloc nu va fi uitată. Absolut toate imobilele vor fi dezinfectate", a afirmat Daniel Băluţă.

Potrivit acestuia, pentru dezinfectarea imobilelor se folosesc substanţe care nu sunt toxice, ci biodegradabile, prietenoase cu mediul înconjurător. "Discutăm despre peroxidul de hidrogen într-o concentraţie de maximum 1%, de aceea îi rog pe toţi oamenii să aibă încredere, să nu se panicheze", a adăugat Băluţă.

Tag-uri Nume: