Publicat: 15 Decembrie, 2017 - 14:49

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracţiuni de furt al unui autoturism, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Valu lui Traian au identificat un tânăr, de 21 de ani şi un minor de 16 ani, ambii din localitatea Valu lui Traian, judeţul Constanţa, bănuiţi de comiterea faptei.

Astfel, în noaptea de 11/12 decembrie a.c., cei doi tineri ar fi sustras un autoturism, de pe raza localităţii Valu lui Traian, care aparţine unui bărbat.

Autoturismul, evaluat la 4.500 de lei, a fost recuperat şi predat persoanei vătămate.

Poliţiştii constănţeni au reţinut tânărul de 19 ani pe bază de ordonanţă, iar la data de 14 decembrie l-au prezentat Judecătoriei Constanţa, care a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fiind escortat şi introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanţa.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt în scop de folosinţă şi conducere a unui autoturism fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bănuiţi de comiterea unor infracţiuni de furt, identificaţi de poliţiştii constănţeni

La data de 14 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Constanţa au depistat o minoră, de 12 ani, din Constanţa, care ar fi sustras, dintr-o sală de jocuri din Constanţa, suma de 276 lei, profitând de neatenţia operatoarei.

La data de 14 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Constanţa au depistat un minor, de 15 ani, din Constanţa, care ar fi sustras, dintr-un complex comercial din Constanţa, mai multe produse cosmetice.

Prejudiciul de 97,40 lei a fost recuperat şi predat persoanei vătămate.

La data de 14 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Constanţa au depistat un bărbat, de 32 de ani, din Năvodari, care ar fi sustras, dintr-un complex comercial din Constanţa, mai multe articole vestimentare.

Prejudiciul de 649 lei a fost recuperat şi predat persoanei vătămate.

La data de 14 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Constanţa au depistat un bărbat, de 49 de ani, din Constanţa, care ar fi sustras, dintr-un complex comercial din Constanţa, mai multe produse alimentare.

Prejudiciul de 27,60 lei a fost recuperat şi predat persoanei vătămate.

Poliţiştii constănţeni au întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, respectiv furt.

Activitatea rutieră

La data de 15 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Valu lui Traian au depistat un bărbat, de 28 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Calea Dobrogei din localitate, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.

La data de 15 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Rurală Topraisar au depistat un tânăr, de 22 de ani, care a condus un autoturism, pe DN 38, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tânărul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.

La data de 14 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Ostrov au depistat un bărbat, de 62 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Nicolae Iorga din localitatea Almalău, judeţul Constanţa, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.

În cauze au fost întocmite dosare penale.