16 ianuarie 2022

Bărbat bănuit de trafic de persoane, proxenetism și deținere de droguri de risc

Whether it be pornography, gambling, drugs, or other illegal online activity, the law is closing in on you. Dramatic lighting. Horizontal version, and room for copy.

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Ieri, 5 decembrie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Bistrița-Năsăud, au efectuat 2 percheziții domiciliare, la imobile deținute de un bărbat bănuit de trafic de persoane, proxenetism și deținere de droguri de risc. Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore.

Din cercetări a reieșit că bărbatul, în vârstă de 35 de ani, din Năsăud, ar fi recrutat trei femei, toate din Bistrița-Năsăud, pe care le-ar fi transportat, adăpostit și determinat să practice prostituția, în diverse locații din România, dar și în cluburi din Austria, iar sumele obținute din aceste activități și le-ar fi însușit (aproximativ 700.000 de euro).

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 2 telefoane mobile, un stick de memorie, un recipient ce conținea muguri de canabis, 1.000 de euro și 3.000 de lei.

Totodată, pe numele bărbatului, a fost emis și pus în aplicare un mandat de aducere.

Procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – B.T. Bistrița-Năsăud a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului bănuit de comiterea faptelor, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Tribunalului Bistrița-Năsăud, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Activitatea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La percheziții au participat polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Bistrița-Năsăud și Poliției Orașului Năsăud.

Persoană de contact: purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița Năsăud – Inspector principal de poliție Crina Maria SÎRB