24 ianuarie 2022

Bărbați reținuți sub acuzația de trafic de droguri

Distribuie pe rețelele tale sociale:

La data de 06.01.2022, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a doi inculpaţi, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

La aceeaşi dată, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Satu Mare au efectuat o acţiune de prindere în flagrant a inculpaţilor, domiciliaţi în judeţul Satu Mare, după ce au comercializat cantitatea de 100 comprimate ecstasy (MDMA), în schimbul sumei de 600 de euro.

În cursul zilei de astăzi, inculpaţii urmează să fie prezentaţi Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Brigada Operaţiuni Speciale Oradea – Serviciul Flagrante.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Comunicat de presă – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare