Publicat: 12 Ianuarie, 2016 - 16:00

Bărbatul în vârstă de 61 de ani, dat dispărut ieri, 11 ianuarie, în jurul orei 17.00, în zona localității Smârdan din județul Tulcea, a fost identificat și recuperat în viață.

Imediat de la primirea apelului care anunța dispariția unei persoane în extravilanul localității Smârdan, echipe mixte formate din polițiști, pompieri și jandarmi s-au deplasat la fața locului. În sprijinul acestora s-au alăturat și localnici, familiarizați cu zona de căutare.

Misiunea de căutare — salvare, derulată sub coordonarea conducerii Inspectoratului de Poliție Județean, s-a finalizat în jurul orei 23.00, din cauza întunericului și a solului noroios, ce puteau pune în pericol echipajele de intervenție.

Căutările au fost reluate în această dimineață, în jurul orei 07.00, iar prin efortul conjugat al forțelor de intervenție, s-a reușit identificarea și recuperarea în viață a persoanei în doar 45 de minute.

Echipajul medical prezent la fața locului a acordat primele îngrijiri medicale victimei, au stabilizat-o și au asigurat transportul acesteia în condiții de siguranță la Spitalul Județean de Urgență Brăila.

PURTĂTOR DE CUVÂNT AL INSPECTORATULUI PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ 'DELTA' AL JUDEȚULUI TULCEA

Plt. Maj. TULCEANU ANGELA