Publicat: 12 Mai, 2018 - 07:56
Share
„Cazul Greblă”: Trei ani în care onoarea unor oameni a fost terfelită!

Generalul (r) Bartolomeu Constantin Săvoiu,Preşedintele Partidului Alianţa Lege şi Ordine (A.L.O.) declară:

„Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, prin decizia pronunţată vineri, 11 mai, i-a achitat pe dl. Judecător Toni Greblă, fost Senator, fost Preşedinte al Comisiei de Justiţie a Senatului României şi Fost Judecător la ÎCCJ, precum şi pe toate persoanele acuzate pe nedrept de toate capetele de acuzare care le-au fost imputate prin procedura începută în ianuarie 2015.
Trei ani în care onoarea acestor persoane a fost terfelită, trei ani în care cei acuzaţi pe nedrept, precum şi familiile lor, au suferit. Şi Generalul (r) Bartolomeu Constantin Săvoiu a făcut obiectul la începutul anului 2015 unor acuzaţii inimaginabile de încălcări absurde ale unui embargou inexistent cu Rusia şi de “intenţii” de a frauda statul român. Dosarul care i s-a “fabricat” a fost închis din lipsă de probe în septembrie 2015.
Presa la comandă, ca şi “mâzgălicii” care au murdărit imaginea unor personalităţi devotate României îşi văd opera lor diabolică condamnată!
Grupuri de influenţă care nu au nimic de-a face cu Interesul Suprem al statului român din cadrul unor instituţii pentru care noi avem cel mai mare respect şi pe care le vom apăra pentru că reprezintă esenţa statului de drept în ţara noastră au acţionat într-un mod nedemn şi părtinitor pentru a satisface interese clanice.
Salutăm cu respect decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, curajul şi independenţa judecătorilor şi dorim ca aceasta să fie un exemplu al independenţei şi spiritului de dreptate al justiţiei române. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”
Partidul Alianţa Lege şi Ordine – A.L.O.

Tag-uri Institutii: