Publicat: 14 Aprilie, 2018 - 13:41
Share
In calitate de persoană „hăituită” de autorități

 

"Un om care simte ca e haituit are dreptul sa se apere prin toate mijloacele, un om care simte si, mai ales, care stie ca nu are parte de o judecata corecta, are dreptul sa se apere prin toate mijloacele", a afirmat, vineri seara, Traian Basescu, intr-o interventie telefonica la postul B1Tv.

Intrebat daca are incredere in judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), Traian Basescu a spus: "Dupa ce am vazut ca este introdus Ionut Matei in complet si inlocuita singura judecatoare care a spus ca acest inculpat, Elena Udrea, are dreptul la o expertiza independenta. A fost inlocuita imediat cu un executant. Cred ca orice om are dreptul la un proces corect."

Fostul ministru al Turismului a explicat de ce a cerut in Costa Rica statut de refugiat politic.

"Motivatia pe care eu am oferit-o si aprobat-o in fata autoritatilor din Costa Rica fiind abuzurile care se petrec in Romania. Am aratat toate lucrurile pe care le-am vazut cu totii in ultimii ani: existenta unei grupari formate din fosti si actuali generali SRI, sefii Justitiei din Romania, sefii Parchetelor, judecatori din instantele de judecata. O grupare care foloseste Justitia pentru a-si elimina adversarii. Am aratat cazuri concrete de oameni care au fost condamnati doar pentru ca au fost adversari ai acestui sistem creat in ultimii ani in Romania.
Am aratat cum judecatorii sunt numiti in functii la recomandarea generalilor SRI. Am spus despre cazul meu particular, de ce eu simt ca in Romania imi sunt incalcate drepturile si libertatile fundamentale, de ce imi este incalcat dreptul la un proces echitabil, cum sunt schimbati judecatorii in functie de opiniile pe care si le exprima in proces. Toate abuzurile care mi s-au intamplat de cand a inceput aceasta nebunie, aceasta lupta a mea cu Kovesi si cu toti acolitii lor, iar in baza acestor documente si probe, inclusiv documente internationale in care Romania este condamnata pentru abuzurile si incalcarile drepturilor si libertatilor fundamentale, am fost audiata", a explicat Elena Udrea.

 

Localizare: 

Geolocation is 9.748916999999999, -83.75342799999999

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Geo: