Publicat: 30 Ianuarie, 2014 - 15:29
Share

Preşedintele Traian Băsescu a explicat, joi, de ce nu-l susține pe fostul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu la prezindețiale. Potrivit şefului statului, Predoiu nu a fost "corect" şi a negociat "cu toată lumea, în Parlament, cum să arate Codul de Procedură Penală".

”O să mă întrebați de ce reacționez atât de târziu. Pentru că tot timpul a fost această discuție, în mod deosebit anul trecut și anul acesta, și tot timpul discuția a fost că se va interveni legislativ printr-o OUG. Iată că am ajuns în ultima zi și premierul nu găsește altceva de făcut decât să spună că a fost din 2010. Da, domnule prim-ministru, s-a făcut o eroare. Cel puțin din partea mea și poate din partea domnului Predoiu. Poate aveți acum explicația de ce nu-l susțin. El a negociat cu toată lumea în Parlament cum să arate Codul de procedură penală. Iar când am înțeles acest lucru, mi-am dat seama că nu a fost un ministru al Justiției corect”, a spus Băsescu.

Traian Băsescu l-a acuzat pe Cătălin Predoiu că "a negociat cu toată lumea, în Parlament, cum să arate Codul de Procedură penală".