Publicat: 17 Martie, 2014 - 15:50
Share

Nu doar greii fotbalului cer grațierea, însă ei sunt mai zgomotoși pentru că au bani, a declarat şeful statului, Traian Băsescu, precizând că se gândește serios la cererile de grațiere.

Băsescu a afirmat că se gândeşte foarte serios şi la Gigi Becali, aşa cum se gândeşte şi la mulţi alţii, pentru că sunt mii de cereri de graţiere.

„Să nu credeţi că doar baronii fotbalului îşi cer graţierea. Numai că baronii fotbalului sunt mult mai zgomotoşi. De ce? Pentru că au bani. De asta sunt mult mai zgomotoşi, şi uneori duc zgomotul dincolo de lipsa de decentă faţă de ce i s-a întâmplat în viaţă”, a spus şeful statului, la adevarul live.

„Vă asigur că mă uit cu multă atenţie la orice cerere de graţiere şi o gândesc profund. În mod egal pentru Gigi Becali, pentru cetăţeanul pe care televiziunile nu îl cunosc sau pentru femeia cu patru copii acasă. Dar ceea ce am spus nu înseamnă nimic altceva decât ce se întâmplă, că mă gândesc serios la orice cerere de graţiere”, a subliniat șeful statului.

Președintele a precizat că, în analiza cererilor de grațiere, întotdeauna cere foarte multe date și judecă și impcatul.

Traian Băsescu a ţinut să transmită că în niciun caz, în ceea ce îl priveşte pe Gigi Becali sau pe oricare personalitate, nu va ţine cont de impactul electoral.