Publicat: 7 Martie, 2014 - 20:21
Share

Victor Ponta, Liviu Dragnea și Crin Antonescu vor plăti la un moment dat "factura minciunii", potrivit preşedintelui Traian Băsescu.

Întrebat la Pro TV dacă în politică este la fel ca în showbiz, contând mai mult show-ul decât adevărul, președintele a răspuns:

„In politica merge cu minciuna pana la un punct. Adica, poti sa incerci sa te arati a fi altceva, pana cand se prinde lumea si atunci ai o factura extrem de ridicata de platit. Si eu pot sa spun cativa politicieni care vor plati factura minciunii: Victor Ponta, Crin Antonescu si Dragnea. Sunt trei politicieni care vor plati factura minciunii".

Potrivit președintelui, este cert faptul că "și în politică sunt dame de companie".

"Trebuie sa recunosc ca uneori politicienii imi creeaza un sentiment de neputinta extraordinar, dar eu o tin pe-a mea inainte. Cu pagaia rupta, dar incerci sa ajungi la capat. Patzaichin (canoistul Ivan Patzaichin - n.r.) a iesit campion olimpic cu pagaia rupta, eu nu o sa ies campion olimpic cu clasa politica care schioapata si vrea sa modifice Codul Penal, vrea sa introduca amnistia si tot protejeaza in Parlament pe cei care trebuie sa mearga in fata Parchetului si a judecatorilor. Nu o sa ies campion olimpic, dar macar o sa am convingerea ca am facut tot ce am putut", a mai spus Băsescu.