Publicat: 13 Octombrie, 2014 - 23:37
"Teodor Meleșcanu e complice la asta"

Victor Ponta trebuie să recunoască că a fost ofițer-acoperit al SIE în perioada 1997-2001. Afirmaţia aparţine şefului statului Traian Băsescu.

"Putem vedea niște acte. Este o hotărâre din 2007 a Guvernului Năstase.  Eu nu intru în detalii și dacă aș ști că a avut misiuni, nu aș avea dreptul să vorbesc despre misiuni. Nu știu de ce a ascuns asta.  E treaba lui ce face (dacă se retrage din cursă, n.red.)", a declarat Băsescu, luni seară, la Realitatea TV.

"Nu am discutat niciodată cu Ponta pe această temă. Nu merita să o am. Ce ar fi putut să-mi spună? Teodor Meleșcanu e complice la asta. Total. La un moment dat a fost un senator PSD care a făcut o interpelare. Mi s-a părut cam exotic. De ce, nu am crezut? Pentru că dădea perioada, iar în acea perioadă, Victor Ponta era procuror. Iar conform Constituției României, activitatea de procuror este incompatibilă cu orice altă activitate. Aici a făcut o greșeală și serviciul că l-a recrutat. Un om pe care l-am numit politic, domnul Meleșcanu, a ajuns să facă un astfel de joc, târâind Serviciul într-un asemenea caz. Nu sunt atât de supărat pe Victor Ponta, cât pe Meleșcanu", a continuat acesta.