Publicat: 5 Decembrie, 2013 - 18:20
Share
"Ponta a ajuns să utilizeze Parlamentul ca o măciucă politică"

Președintele Traian Băsescu a spus, joi seară, referitor la comisia care va fi înființată pentru a ancheta cazul ”Călărași”, că este vorba despre un şantaj politic la care va rezista. De asemenea, a punctat că fiica sa, Iona Băsescu, a luat cinstit creditul şi că nu s-a comis nicio ilegalitate.

Prezentăm principalele declaraţii ale presedintelui despre premierul Victor Ponta:

Victor Ponta și cu cei care s-a înțeles, cu tata socru, cu toată trupa, gândesc pot utiliza comisiile de la Senat și comisia camerelor reunite care ancheteze cum a luat fiica mea creditul și cum a cumpărat pământul și mă pot impresiona. Aș vrea le readuc în memorie faptul eu rezist șantajului de cea mai joasă speță a trustului domnului Voiculescu de 8 ani, trust care a fost dublat o bună vreme de trustul Realitatea, acum înlocuit de televiziunea lui Ghiță și tot două trusturi de presă am pe post de denigratori fără rezerve.


Aș vrea să fac următoarea mențiune. Îi recomand premierului Victor Ponta să mai înființeze vreo 2-3 comisii tot pentru cazul Ioanei Băsescu și îl asigur că voi fi solidar cu fiica mea atâta timp cât acest șef de Guvern și de partid și de alianță a ajuns să utilizeze Parlamentul ca o măciucă politică dintr-o bătălie pe care nu are cum s-o câștige. Eu știu că fiica mea a luat cinstit un credit, a cumpărat cinstit un pământ de la un investitor italian.