Publicat: 26 Septembrie, 2012 - 17:28

Latifundiarul din Pipera Gigi Becali s-a declarat șocat de atitudinea din ultima perioadă a lui Dan Diaconescu, opinând că  "este demn de Spitalul 9".

"Eu refuz să cred că un om poate fi atât de nebun încât să se joace cu toată ţara românească. Nu-i vorba de puşcărie aici, aici e vorba de Spitalul 9. Dacă nu vine cu banii, el trebuie dus la spitalul de la Bălăceanca. Dan Diaconescu se distrează cu noi ca şoarcele cu pisica, dar acum nu mai are mult, mai are 2-3 zile şi ori devine erou, leu, ori devine şoricel şi se va termina cu el pentru totdeauna. Toată lumea vrea să facă privatizarea asta. Toată lumea aşteaptă să vină el cu banii. (...) Eu îl iubesc, dar chestiunile astea de manipulare, de intoxicare, ca să ridice lumea în capul Guvernului... Eu ţin la Dan chiar dacă a făcut tâmpenia asta. Tot ţin la el şi îi spun: "Eşti fratele meu mai mic, vino încoace să te duc la spital şi facem un control la cap"", a declarat Gigi Becali, Miercuri, la România TV.
  
Dan Diaconescu a aterizat Miercuri, în jurul orei 13.00, pe Aeroportul Henri Coandă, el întorcându-se în ţară cu o cursă de la Viena. La sosirea în Capitală, Diaconescu a declarat că a fost plecat în Germania, Spania, Franţa, Monaco şi Austria şi a adăugat că e posibil să părăsească din nou România, în cursul serii de Miercuri.