Publicat: 11 Mai, 2015 - 14:24
Share

Joi, pe 14 Mai, de la 21:30, BestMusic Live Concerts îi invită pe bucureşteni la un concert de neuitat, Rolling Stones Tribute cu trupa Sticky Fingers din Italia, un tribut Stones recunoscut oficial la nivel internaţional, la Hard Rock Cafe.

Cei care vor fi prezenţi la spectacolul de la Hard Rock Cafe vor întâlni o trupă tribut îmbrăcată ca Rolling Stones, cântând pe instrumente din perioada de glorie Rolling Stones piesele care i-au făcut una dintre cele mai mari trupe din istorie.

Biletele pentru concertul tribut Rolling Stones din Hard Rock Cafe pot fi găsite online exclusiv pe iabilet.ro şi în magazinele Muzica, Uman, Senia şi Perfect Tour, dar şi la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului, la intrare, la preţul de 50 lei VIP cu loc la masă, în faţa scenei şi 35 de lei - cu loc la masă în sală (fumători sau nefumători).

Puncte fizice de vânzare iaBilet pentru Bucureşti:

- Reteaua de 1500 de terminale ZebraPay (disponibile in toata tara: zebrapay.ro/locatii)

- Reteaua de magazine IQ Box din toata tara

- Magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) şi Piaţa Romană (George Enescu 30 colţ cu Magheru lângă McD)

- Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei

- Agenţiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 şi Calea Victoriei 100

- Hard Rock Cafe

EXTRA

- Aplicaţia de IOS sau Android iaBilet
- de pe varianta de mobile IaBilet - m.iabilet.ro

Pe iaBilet.ro se pot comanda bilete platind cu cardul, paypal sau pe factura la Vodafone sau se pot comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancourier in 24 de ore oriunde in tara. Biletele in format electronic pot fi scanate atat printate cat si de pe tableta sau smartphone.

Un eveniment BestMusic Live Concerts

 

Localizare: 

Geolocation is 44.4267674, 26.1025384