30 iunie 2022

Biblioteca la firul ierbii se mută în Parcul Crângaşi

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, vă aşteaptă timp de 8 zile la Biblioteca la firul ierbii. Proiectul este implementat de către Biblioteca Metropolitană Bucureşti (BMB).

Începând cu 21 august şi până pe 28 august, între orele 17:30 şi 19.30, ateliere de lectură, de creaţie, teatrul de păpuşi, concursuri dar şi expoziţii vor fi, toate, în Parcul Crângaşi în cadrul evenimentului Biblioteca la firul ierbii.

Participanţii vor avea oportunitatea de a-şi face, în mod gratuit, un permis de bibliotecă şi chiar vor putea împrumuta o parte din cărţile ce vor fi expuse pentru consultare.

Activităţile sunt gratuite şi constau în:
– Ateliere de creativitate – educative şi incluzive pentru copii;
– Ateliere de lectură;
– Teatru de păpuşi;
– Împrumuturi de carte;
– Activităţi de cercetare – chestionare, machetă;
– Expoziţie – participativă cu memoria cartierului.

Toate activităţile sunt organizate şi coordonate de către personal specializat în lucrul cu copiii, în scopul stimulării stării de bine a celor mici care îşi vor mobiliza prin creativitate resursele corporale şi mintale.

Pentru mai multe informaţii, puteţi accesa bibmet.ro pentru toate aceste activităţi şi informaţii, alături de alte manifestări culturale care au un nivel artistic ridicat şi un impact semnificativ la nivel local.