Publicat: 1 Iulie, 2017 - 12:48

Caravana Poveștilor străbate din nou Bucureștiul dar și împrejurimile, pentru că anul acesta merge și în 6 comune din județul Ilfov.

Duminică de duminică, pana pe data de 17 septembrie, vă invitam alături de noi! Accesul este gratuit pentru toți copiii.

Prima oprire va fi Duminică, 2 iulie în Comuna Berceni, aproape de Primărie, în locul în care s-a organizat Târgul de Crăciun. La orele 18.00 dăm startul unei după-amieze de poveste! Vom citi, vom fi creativi la ateliere felurite și vom râde împreună cu voi la nelipsitul teatru de păpuși.

Programul evenimentului este următorul:

— atelier de lectură (între 18.00 și 19.00),

— atelier de creativitate (între 19.00 și 20.00),

— teatru de păpuși (de la 20.00 la 21.00).

Dacă atelierele de lectură și teatrul de păpuși au rolul de a stimula imaginația copiilor, atenția și capacitatea de concentrare, atelierele de creativitate îi vor ajuta să-și înfrângă timiditatea, să socializeze unii cu alții dezvoltându-și, în același timp, aptitudinile practice.

'Caravana Poveștilor Ediția a 2-a' este un proiect organizat de Primăria Municipiului București prin Biblioteca Metropolitană București, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și realizat în parteneriat cu Asociația BASAR și Asociația Young Initiative (AYI).

Biblioteca Metropolitană București (BMB) este o rețea de biblioteci publice destinată tuturor! Misiunea BMB este de a facilita accesul gratuit și nediscriminatoriu la drepturile culturale fundamentale, servind ca un centru comunitar care susține activ informarea, cercetarea, educația și recreerea locuitorilor din București și județul Ilfov, și care contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții membrilor comunității prin oferta ei inovatoare și programul integrat de servicii cu caracter public. Mai multe informații găsiți pe https://www.bibmet.ro/și pe pagina de facebook.