Publicat: 24 August, 2018 - 12:09
Share

Biblioteca Metropolitană București organizează în parcul Kiseleff, sâmbătă, 25 august, ora 18:00, proiectul „Vara Centenarului'', sub egida Primăriei Municipiului București, în cadrul proiectului de celebrare a  Centenarului Marii Uniri.
Teatrul de Păpuși Licurici, al Bibliotecii Metropolitane, va prezenta piesa de teatru Hansel și Gretel, iar un grup de studenți de la UNATC vor interpreta două schițe din I.L.Caragiale. De asemenea, va avea loc și un mic spectacol de operă pentru copii susținut de artiștii lirici pe care îi puteți asculta în fiecare joi la Biblioteca Metropolitană.
Bucureștenii pot admira, de asemenea, o expoziție în oglindă, care ilustrează transformarea Bucureștiului în o sută de ani, București 1918 - București 2018.
Biblioteca Metropolitană București este o rețea de biblioteci publice ce facilitează accesul la informare și lectură prin serviciul gratuit de împrumut la domiciliu. Prin complexitatea ofertei culturale pe care o pune la dispoziția publicului în filialele sale răspândite în toate sectoarele Bucureștiului, BMB contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții membrilor comunității.

Tag-uri Institutii: