Publicat: 28 August, 2018 - 11:50

Biblioteca Metropolitană București a organizat în parcul Kiseleff, sâmbătă, 25 august, ora 18:00, proiectul „Vara Centenarului'', sub egida Primăriei Municipiului București, în cadrul proiectului de celebrare a  Centenarului Marii Uniri.
Teatrul de Păpuși Licurici, al Bibliotecii Metropolitane, a prezentat piesa de teatru Hansel și Gretel, iar un grup de studenți de la UNATC au interpretat schițele “CFR” şi “Justiţia”  din I.L.Caragiale. De asemenea, artiștii lirici de la Opera Română şi Opera Comică, pe care îi puteți asculta în fiecare joi la Biblioteca Metropolitană  au susținut un mic spectacol de operă cu muzică pentru copii. 
Bucureștenii au putut admira şi o expoziție în oglindă, care ilustrează transformarea Bucureștiului în o sută de ani, București 1918 - București 2018.
Biblioteca Metropolitană București este o rețea de biblioteci publice ce facilitează accesul la informare și lectură prin serviciul gratuit de împrumut la domiciliu. Prin complexitatea ofertei culturale pe care o pune la dispoziția publicului în filialele sale răspândite în toate sectoarele Bucureștiului, BMB contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții membrilor comunității.

Tag-uri Institutii: