29 noiembrie 2021

Biblioterapie la Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Doriţi să ştiţi pe ce se bazează percepţiile nostre sau care este impactul lor asupra sănătăţii? Vă întrebaţi ce se întâmplă când ne confruntăm cu oameni cu percepţii diferite de ale noastre şi cum putem gestiona aceste situaţii? La toate aceste întrebări veţi putea primi răspuns de la psihoterapeutul Cosmin Bara, în cadrul celei de-a doua activităţi ce face parte din proiectul 3.30 Biblioterapia. Biblioterapia este un proiect cultural ce se desfăşoară sub formă de ateliere de psihologie practică, ateliere centrate de fiecare data pe cărţi care se găsesc în colecţiile Biblioteci Judeţene „Lucian Blaga” Alba.

Cea de-a doua activitate din cadrul proiectului 3.30 Biblioterapia va avea loc marţi, 23 martie 2021, începând cu ora 17:00, live, pe pagina de Facebook a bibliotecii. Tema întâlnirii de marţi este „Despre percepţie. Percepţia, cheia realităţii” iar organizatori alături de psihoterapeutul Cosmin Bara vă invită să participaţi în număr cât mai mare la această întâlnire, pentru că „percepţiile noastre referitoare la experienţele trecute, indiferent dacă sunt positive sau negative, afectează în mod direct starea noastră de a fi şi ne creează astfel realitatea personală” spune Cosmin Bara.

Activitatea este organizată de Consiliul Judeţean Alba şi de Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba şi face parte din programul 3 ANIMAŢIE CULTURALĂ/3.30 Biblioterapia şi este parte component a Programului managerial al bibliotecii pentru perioada 2021-2024.