Publicat: 19 Iunie, 2017 - 11:43
Share

   Cu fix 2 luni înainte, biletele VIP și ZBOR VIP pentru AEROMANIA - spectacolul de acrobaţie aeriană organizat pe 19 august pe Aeroportul Internaţional Tuzla – s-au pus în vânzare în reţeaua Bilete.ro
   Pentru cei care vor să fie mai aproape de piloţi și de vedetele evenimentului sau pentru cei care vor să facă un cadou deosebit, sunt disponibile 2 categorii de bilete:
   Bilete VIP (50 lei) – asigură accesul în zona VIP a evenimentului, amenajată în linia I, aproape de spectacol și artificii. Locurile în această zonă sunt limitate.
   Bilete ZBOR VIP (350 lei) – pe lângă accesul în zona VIP, acest tip de bilet include și un zbor deasupra plajelor cu unul dintre avioanele din flota Aeroportului Tuzla și, în premieră, brăţara oficială a evenimentului, din argint, oferită de Casa de bijuterii Micri.
   Accesul publicului în afara zonei VIP este în continuare gratuit.
 
   Anul acesta, la Aeromania găsești atât avioane, motoare, mașini retro și concerte live “rock", dar și o atmosferă boemă, fie că alegi zona avioanelor parcate lângă public, standurile de aviaţie, zona de foodcourt sau pur și simplu vrei sa stai pe iarbă, ca la picnic.
   De programul acrobatic la limita imposibilului sunt responsabili: Jurgis Kairys, Iacării Acrobaţi și Aeroclubul României; pentru muzica live ii avem pe Mihai Mărgineanu și invitaţii lui, iar pentru buna-dispoziţie generală există ROCK FM. Tu trebuie sa te ocupi doar de berea rece.
 
 
Organizator: Regional Air Services – www.regional-air.ro
Adresa: Aeroport Alexandru Podgoreanu Tuzla, Staţiunea Tuzla, Constanţa, Cod: 907295, România
Program: 15.00-22.00
Parcarea este amenajată la intrarea în aeroport.
CONDITII SPECIALE:
În situaţia în care condiţiile meteorologice nu permit desfășurarea acrobaţiilor aeriene sau a spectacolului de artificii, evenimentul este mutat duminică, 20 august – biletele achiziţionate fiind valabile pentru această dată.
Zborurile VIP trebuie planificate cu organizatorii. În acest scop, vă rugăm să ne contactaţi telefonic sau pe e-mail: 0754070551 / pr@regional-air.ro
Zborurile VIP se pot face oricând înainte sau după airshow, dar nu în timpul acestuia – spaţiul aerian fiind rezervat strict acrobaţiilor.
Brăţările asociate biletelor Zbor VIP se ridică de la Aeroportul Tuzla, din zona VIP, exclusiv în ziua evenimentului, de la Casa de Bijuterii Micri, în baza biletului ZBOR VIP achiziţionat.
Accesul în aeroport se poate face incepând cu orele 14:30
Biletele pot fi achiziţionate de pe www.bilete.ro