Publicat: 30 Iunie, 2014 - 18:40
Share

Duminică, Billy Idol si membrii formatiei sale au oferit un spectacol fantastic miilor de spectatori prezenti la Arenele Romane, din Capitala, încântându-i pe acestia cu muzica lor deosebita si cu modul special în care au comunicat cu fanii.

 

Magistral organizat de compania Events, concertul Billy Idol a fost precedat de un recital al îndragitei formatii Z.O.B., care a încântat publicul cu piesele sale pline de umor.

Asteptat cu nerabdare de fanii care umplusera Arenele Romane, Billy Idol a urcat pe scena putin dupa ora 21.00, în aplauzele miilor de spectatori.

Billy Idol si-a început recitalul cu piesa "Postcards from the Past", urmata de "Cradle of Love", magnetizând publicul cu rpck-ul sau deosebit.

Concertul a continuat cu "Dancing with Myself", una din ultimele piese din perioada petrecuta în cadrul formatiei Generation X si devenita cântecul cu care acesta si-a lansat cariera solo, piesa îndelung aplaudata de publicul de pe Arenele Romane, urmata de "Flesh for Fantasy", de asemeni, primita cu multa caldura de public.

Artistul si-a exprimat încântarea revederii fanilor români, continuând cu "Love and Glory" si "One Breath Away".

Atât Billy Idol, cât si celebrul sau chitarist, Steve Stevens, câstigator al unui premiu Grammy pentru principala piesa de pe coloana sonora a filmului Top Gun, si-au facut fanii fericiti, nu doar prin muzica lor fantastica, ci si daruindu-le acestora amintiri materiale de nepretuit, precum pene de chitara, bete de tope si platouri cu autograf, gest apreciat mult de public, nu doar de fericitii care intrasera în posesia suvenirurilor, ci si de restul fanilor, care au apreciat gestul idolilor lor.

A urmat piesa "Ready Steady Go", un alt cântec de succes din perioada petrecuta în cadrul trupei Generation X, succedata de "Sweet Sixteen",  "Whiskey And Pills" si "Eyes Without a Face".

Un alt moment deosebit a fost reprezentat de cunoscuta piesa "L.A. Woman", interpretata în varianta "Bucharest Woman" si apreciata foarte mult de spectatori.

Steve Stevens a oferit un cadou deosebit fanilor sai, cu un solo, aplaudat îndelung de public.

Billy Idol a continuat cu "King Rocker" si "Love Like Fire", alte doua piese din perioada în care acesta în cadrul trupei Generation X, urmate de "Blue Highway" si de "Rebel Yell", dupa care Billy Idol si trupa sa au parasit scena.

În urma aplauzelor îndelungi ale publicului, artistii au revenit, oferind fanilor "white Wedding" si "Mony Mony", piese care au încheiat o seara de vis.

La final, cei mai norocoşi dintre fani au avut ocazia să obţină autografe din partea lui Billy şi a colegilor săi.

Luni, Billy Idol va sustine un nou concert în România, în Piata Unirii, din Cluj, turneul sau urmând a îl purta apoi în Viena, unde va concerta pe data de 2 Iulie, la Dresden, în Germania, unde îndragitul artist va cânta pe 3 Iulie, si la Luxembourg, unde acesta va sustine un concert pe 4 Iulie.