Publicat: 11 Ianuarie, 2019 - 12:21

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Bittnet Systems S.A. a preluat unele active şi activităţi ale Crescendo Internaţional S.R.L.

Bittnet Systems S.A., compania din România, are ca principal obiect de activitate consultanta în tehnologia informaţiei, iar ca obiect secundar de activitate 'comerţul cu ridicată al calculatoarelor, echipamentelor periferice şi software-ului, comerţul cu ridicată de componente şi echipamente electronice şi de telecomunicaţii, alte activităţi de servicii privind tehnologia informaţiei'.
Crescendo Internaţional S.R.L. desfăşoară activităţi în domeniul serviciilor privind tehnologia informaţiei, precum şi în domeniul comerţului cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice şi software-ului, al componentelor şi echipamentelor electronice şi de telecomunicaţii.

Analiza Consiliului Concurenţei a condus la concluzia că operaţiunea de concentrare economică nu pune problema unei afectări semnificative a concurenţei, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante pe pieţele relevante sau pe segmente ale acestora.

Decizia Consiliului Concurenţei va fi publicată pe site-ul instituţiei după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Tag-uri Institutii: