Publicat: 25 Noiembrie, 2015 - 12:41
Share

Reducerile de Black Friday continua la ECCO cu Black Week, in perioada 23 noiembrie - 02 decembrie 2015! Oferta speciala Black Week este valabila la sute de produse ECCO, incaltaminte pentru femei, barbati si copii, precum si genti, curele si alte accesorii!

Pentru Black Week, ECCO a pregatit oferte speciale pentru clientii sai: sute de modele de pantofi, ghete si cizme pentru femei, barbati si copii, dar si genti, curele si alte accesorii vor putea fi achizitionate la pret redus cu pana la 30% din magazinele full price si pana la 60% reducere pe online si in outlet-uri.

Reducerile de Black Week 2015 sunt valabile in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.

Vino si tu in magazinele ECCO sau intra pe www.ecco-shoes.ro sa te bucuri de cea mai confortabila incaltaminte din lume, in conditii si la preturi confortabile!
 
Peste 350 de milioane de perechi de pantofi ECCO au pasit pe Pamant incepand cu 1963, cand Karl Toosbuy a fondat compania in Danemarca. ECCO este unul dintre putinii producatori mari de incaltaminte din lume care detin si controleaza fiecare pas al procesului de productie - de la prelucrarea pieii la manufacturarea produselor finite, in fabricile sale proprii, pana la livrarea acestora in magazinele sale. Filozofia designului scandinav ECCO, „Pantoful trebuie sa se adapteze piciorului”, ghideaza intreaga companie. ECCO creeaza incaltaminte confortabila, functionala, eleganta, genti care nu se demodeaza, accesorii, curele, portmonee si produse pentru intretinerea incaltamintei. Inca de la infiintare, ECCO are sediul central in Danemarca si are peste 19.500 de persoane angajate din 50 de nationalitati din intreaga lume. Produsele ECCO pot fi gasite in cele 1.100 de magazine ECCO si in 14.000 de alte puncte de vanzare din 91 de tari.

Comunicat de presa ECCO