Publicat: 24 Noiembrie, 2013 - 16:35
Share

Cei care doresc să închirieze un sediu o pot face în ultima săptămână din noiembrie şi pot primi buget de amenajare şi de la o lună până la cinci luni scutite de chirie, în funcţie de clădire.

• De promoţie beneficiază doar clienţii care semnează un agreement de tip H.O.T. (condiţii comerciale principale de închiriere) în săptămâna Black Friday, între vineri 22 noiembrie şi 29 noiembrie 2013 şi un contract de închiriere în cel mult 15 zile de la semnarea acestuia.
• În campanie sunt înscrise cinci clădiri de birouri bine poziţionate în Bucureşti, reprezentate de compania ESOP Consulting

Anul trecut am scos pe piaţă pentru prima dată conceptul Black Friday la birouri şi am avut rezultate, chiar dacă perioada promoţiei a fost foarte scurtă – doar trei zile de vizionări şi o singură zi pentru semnat contractul de închiriere a unui spaţiu de birouri. Chiar şi aşa, doi clienţi au prins din zbor condiţiile speciale ale ofertelor ESOP şi au închiriat de Black Friday, unul beneficiind de trei luni gratis la o clădire din zona Barbu Văcărescu şi altul de locurile de parcare gratuite într-o clădire cu facilităţi pentru companiile de talie medie.
Ca urmare venim şi în acest an cu reduceri de Black Friday la închirierea de birouri, dar lansăm promoţia cu o săptămână înainte şi mărim perioada de semnare, de la o zi la o săptămână – între 22 şi 29 noiembrie 2013.

„Căutăm tot timpul soluţii pentru clienţii ESOP, împreună cu dezvoltatorii care ne-au acordat mandat de promovare am realizat pachete atractive de discount-uri, cu ocazia Black Friday, de care să beneficieze chiriaşii care apelează la noi, rezultatele de anul trecut determinându-ne să repetăm conceptul Black Friday pentru piaţa de birouri şi în 2013”, declară Alexandru Petrescu, manager al companiei ESOP Consulting.

CE CLĂDIRI SUNT LA PROMOŢIE ŞI CE BONUSURI DAU

1. La un centru nou de birouri, premium, din zona Universităţii eşti scutit o lună pe an de chirie şi ţi se acordă buget de amenajare, în funcţie de cât de mult vrei să stai!
Ultimele spaţii disponibile (cu o suprafaţă totală de 361 mp) într-un business center tip boutique, situat în zona ultracentrală – în spate la Intercontinental, cu finisaje premium, care se „învârte după soare” la propriu –jaluzelele sale se repoziţionează automat în funcţie de mişcarea soarelui, astfel încât să asigure lumină naturală optimă pentru locatari – sunt promovate de ESOP Consulting de Black Friday 2013.
Aceasta este şi prima clădire sustenabilă de închiriat de Black Friday, fiind de ultimă generaţie, construită astfel încât să aibă un consum redus de energie: cu aproximativ 31% mai mic decât cel al unei clădiri de birouri tradiţionale şi cu aproximativ 42% mai mic decât consumul unei clădiri de birouri cu o vechime mai mare de 10 ani.
La promoţia de Black Friday sunt scoase la închiriere ultimele două spaţii libere din clădire în următoarele condiţii speciale:

- o lună liberă de chirie pentru fiecare an de contract (la un contract de doi ani, două luni gratis, la trei ani – trei luni gratis ş.a.m.d).

- Buget de amenajare oferit de proprietar: 50 euro/mp pentru un contract de 5 ani şi 30 euro/mp pentru un contract de 3 ani

2. 3 luni de grace şi fit-out inclus (mochetă, partiţii, cablare) la Remus BC, o clădire care beneficiază şi de facilităţi europene pentru IMM-uri!
Remus BC este un proiect de birouri S+P+5E, central, în zona Unirii-Calea Călăraşi, un business center de calitate superioară construit cu bani europeni, care va fi dat în folosinţă în primul trimestru din 2014, cu o suprafață totală închiriabilă de 1.550 mp, din care mai este disponibilă o suprafaţă de 1.390 mp, cu module de spații care pornesc de la 84 mp.
Spațiile de birouri se predau partiționate, cu rețeaua date-voce executată. Clădirea dispune de climatizare 4 pipes, generator pentru sistemele vitale dar şi pentru o parte dintre prizele chiriaşilor, lift, pază 24 ore, 20 locuri de parcare.
Ca facilități pentru clienții tip IMM, centrul dispune de sală de conferințe și o sală de întâlniri complet mobilate și echipate, centre de copiere- printare și câte două bucătării pe fiecare etaj, rețea de date-voce.

La promoţia de Black Friday se oferă 3 luni de grace şi fit-out inclus (mochetă, partiţii, cablare).

3. Atlantic BC acordă o lună gratis plus o reducere de 9% a chiriei!
Atlantic BC este o clădire nouă de birouri situată în zona de centru –nord, pe Clucerului, dispusă pe subsol, parter, cinci etaje şi un etaj retras. Suprafeţele disponibile la închiriere sunt cuprinse între 188 - 448 mp.

La promoţia de Black Friday se oferă o lună gratis plus o reducere de 9% a chiriei! Adică în loc de 12 euro/mp/lună, se poate închiria la 11 euro euro/mp/lună plus o lună gratis.

4. Vilă în zona Domenii, cu 5 luni scutite de chirie pentru un contract cu o perioadă de cinci ani!
Vila din Domenii, construită recent are o suprafaţă închiriabilă de 460 mp si este dispusă pe demisol, parter, etaj şi mansardă.

La promoţia de Black Friday se oferă o lună liber la chirie pe an, adică la un contract de 5 ani se oferă 5 luni gratis.

5. O lună liber la chirie şi 10% reducere la chirie la Castel Caro
Castel Caro reprezintă componenta de birouri din cadrul Complexului Multifuncţional Caro Club, din zona Barbu Văcărescu, cel mai nou şi în vogă pol de birouri al Bucureştiului.
Alături de clădirea de birouri Castel Caro, unde mai este disponibilă doar o suprafaţă de 400 mp, pe care ESOP Consulting o promovează de Black Friday, Caro Club oferă multiple facilităţi chiriaşilor săi: acces la complexul hotelier Caro, cu 188 camere clasificate între 2 şi 4 stele, centru de conferinţe, două restaurante, centru SPA, piscină, sală de fitness, 400 locuri de parcare.