Publicat: 6 Iunie, 2017 - 17:56
Share

Gojira, cea mai cunoscută trupă de metal francez, concertează pe data de 4 Iulie, la Arenele Romane din Bucureşti, iar alături de aceasta vor urca pe scenă The Blackmordia, una dintre cele mai tinere şi energice trupe metal din Franţa, şi elveţienii de la Xaon, care au făcut furori la ediţia din 2016 a festivalului METALHEAD Meeting.

Până pe data de 15 Iunie, biletele au preţuri speciale şi se gasesc pe iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/retea, existând şi posibilitatea achiziţionării de pachete speciale ce oferă trei din cele mai mari show-uri ale verii cu un abonament general, mai ieftin: Festivalul Metalhead Meeting (24-25 Iunie), Evanescence (29 Iunie) şi Gojira (4 Iulie), şi pachetul promoţional Five Pack, ce oferă 5 bilete la preţ de 4 în zona Acces General.

Înfiinţată la Paris, trupa The Blackmordia şi-a propus să ia cu asalt scena metalului modern. Cu o vârstă medie de 19 ani, cvintetul şi-a construit deja o bază semnificativă de fani, fiind prezent destul de des atât în presa de specialitate, cât şi la televiziunea naţională franceză. The Blackmordia a împărţit deja scena cu nume celebre precum August Burns Red, The Word Alive sau Betraying the Martyrs, susţinând până în prezent peste o sută de spectacole şi devenind extrem de cunoscută în Franţa. Cel mai nou single al trupei, "Lying To Ourself", poartă semnătura lui Al Groves, producător englez responsabil pentru cel de-al cincilea album al trupei Bring Me the Horizon, "That's the Spirit".

Proiectul Xaon a apărut în 2015 şi a fost format de către doi muzicieni profesionişti, Vincent Zermatten şi Florian Jacot-Descombes, care şi-au dorit să experimenteze extremele genului death metal, inventând un stil pe care ulterior l-au numit "Dark Metal". În prezent, Xaon a anunţat o nouă prezenţă permanentă în rândurile componenţei sale, anume vocalistul de origine franco-americană Rob Carson.

Primul EP al trupei Xaon poartă numele de "Face of Balaam" şi a fost promovat anul trecut printr-o serie de concerte importante în Europa, printre care şi cel susţinut pe scena festivalului METALHEAD Meeting 2016. Xaon revine pe 4 Iulie, în concert la Bucureşti, cu primul lor album full-lenght, "The Drift", lansat recent sub egida casei de discuri Sliptrick Records.

Biletele se găsesc în format electronic, pe iabilet.ro, şi în reţeaua de 2000 de puncte iabilet.ro/retea (în magazinele Flanco, Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agenţiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman şi IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, la Hard Rock Cafe precum şi în ziua concertului la intrare, dar şi pe aplicaţiile de IOS si Android iaBilet.

Biletele au următoarele preţuri:

- Presale - până pe 15 Iunie: 90 de lei - Acces General

- Presale - până pe 4 Iulie: 95 de lei - Acces General

- La intrare: 100 de lei - Acces General

Pachetele speciale la Acces General au următoarele preţuri:

- Metalhead Meeting + Evanescence + Gojira - 380 Lei (reducere 50 de lei)

- Metalhead Meeting + Gojira - 225 Lei (reducere 35 de lei)

- Five Pack (5 bilete la pret de 4) - 360 Lei

Gojira la Arenele Romane este un eveniment marca METALHEAD powered by ROCK FM