26 iulie 2021

Blocul Național Sindical se pregătește de cel de-al 12-lea Congres

Distribuie pe rețelele tale sociale:

În data de 04.03.2021 Blocul Național Sindical va organiza cel de-al 12-lea Congres al confederației, aniversând totodată în acest an 30 de ani de activitate.
Traversăm o situație extrem de dificilă pentru întreaga societate și în special pentru cei pe care îi reprezentăm, persoane ce își desfășoară activitatea în multe cazuri în sectoare cheie, cu grad mare de expunere la risc de infectare. Modul în care organizăm și vom derula acest Congres reflectă dificultatea timpurilor pe care le traversăm. Este un moment în care încercăm să consolidăm noul concept de organizație inițiat în urmă cu 5 ani, mult mai eficient, mai aproape de oameni și în ton cu evoluția tehnologică.
Vor fi împreună, desi în săli separate, cca 400 de delegați cu drept de vot. Pentru BNS este un moment pentru a dezbate și a ne stabili prioritățile pentru următorii 4 ani.
Au fost invitați să participe la sesiunea de deschidere a acestui eveniment reprezentanți ai Parlamentului, ai Guvernului, ai partidelor politice parlamentare, dar și reprezentanți ai structurilor europene și internaționale la care BNS este afiliat.