Publicat: 24 Aprilie, 2014 - 12:22
Share

După 18 ani(o vârstă de majorat!) Năstase revine în politică. Staţi liniştiţi, nu este vorba despre Adrian Năstase (care mai are de executat din condamnările pe care vajnicii apărători ai statului de drept s-au străduit să i le aplice, indiferent de vinovăţia sa reală în speţele respective) ci de celebrul său omolog din tenis. Ilie Năstase a erupt în polică 1996, sub atenta îndrumare a mentorului său de atunci, Viorel Hrebenciuc care a văzut în el soluţia ca PDSR-ul să întrerupă dominaţia dreptei asupra Capitalei.

Publicat: 23 Aprilie, 2014 - 11:51
Share

Dacă la o firmă privată se întâmpla ceea ce s-a petrecut la societatea de Asigurări CARE, aparţinând băncii de Stat EXIMBANK, problema îi privea pe patroni. Şi anume faptul că la conducere a fost instalat un individ fără studii de specialitate (a minţit cu tupeu - şi a fost crezut pe cuvânt - că ar fi licenţiat a două universităţi, una din ţară şi alta din Olanda - prima negând faptul, iar a doaua neexistând!) şi care a dat iama, vreme de trei ani, în bugetul companiei făcând achiziţii de uz personal pe care puţini patroni şi le-ar fi permis din banii proprii (şi-a cumpărat un Bentley din leafă, a decontat sejururi cu familia la Paris şi Cannes, şi-a cumpărat bijuterii Cartier şi telefoane Vertu placate cu aur, a decontat mesele la restaurante de fiţe ale nevestei, a închiriat maşini de lux la Saint Tropez şi Nisa şi a călătorit cu elicopterul la Montecarlo!)

Publicat: 7 Februarie, 2014 - 13:00
Share
A fost un final de săptămână agitat care prefaţează, practic, cea mai consistentă remaniere a actualului Executiv. Semnalul l-a dat vicepremierul Chiţoiu, cel care părea a fi liberalul cel mai solid înfipt în structura guvernamentală. După ce a declarat semeţ că nu va fi remaniat, s-a prezentat cuminte în faţa presei de-a dreapta şefului său şi a mărturisit, convingător, că el fiind om de partid preferă să se ocupe de aparat şi să pregătescă alegerile, decât să se tot hărţuiască cu cei de la FMI.
Publicat: 13 August, 2013 - 10:31
Share

Nu mă mir de Cernea, pe care nu-l duce mintea decât la căsătoriile homosexuale şi alte chestiuni de acelaşi calibru. Mă mir de Costică Canacheu, care este parlamentar de când se ştie şi cunoaşte regulile scrise şi nescrise ale politicii. Pe care le-ar fi putut cunoaşte, parţial, şi Ninel Peia. Despre cel de-al patrulea muşchietar nu ştiu nimic şi, deci, nu mă mir.

Publicat: 19 Iulie, 2013 - 10:37
Share

Iată că ceea ce părea improbabil în cel mai înalt grad, s-a întâmplat: Hayssam revine în ţără. Evident, nu de bună voie, ci cu cătuşe la mâini, pentru a-şi executa cea mai mare dintre pedepsele primite în cele câteva procese în care a fost judecat în absenţă: 20 de ani pentru terorism. De numele său va rămâne legată cea mai stranie acţiune de luare de ostateci, căreia i-au căzut victime trei jurnalişti care credeau că dau lovitura vieţii lor.

Pagini

Subscribe to RSS - Blogul lui c.dumbrava