Publicat: 1 Ianuarie, 2013 - 02:00
Share

[T(raian) B(ăsescu), -Primiţi cu suspendarea?]

Publicat: 5 Februarie, 2012 - 14:00
Share

Supermarketurile megaalimentare au fost luate cu asalt încă de joia trecută, oamenii fiind alarmaţi de o prezicere sumbră: vine o iarnă mai grea ca cea din 1954!

Publicat: 2 Februarie, 2012 - 00:00
Share

Întors de la Bruxelles, unde a obţinut “compromisul istoric” de a putea participa şi la reuniunile care nu ne privesc încă (cele ale ţărilor din zona euro) spre a ne putea afla în treabă, preşedintele Băsescu dă o veste trista naţiunii: că nu se mai poate trăi pe datorie!
 

Publicat: 1 Februarie, 2012 - 00:00
Share

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a pronunţat sentinţa în dosarul “Curăţenie pe Chei”, în care au fost trimişi în judecată fostul preşedinte Traian Băsescu şi şapte patroni de companii de construcţii, sub acuzaţia de favorizare a infractorului, mită şi primire de foloase necuvenite.

Publicat: 24 Ianuarie, 2012 - 00:00
Share

Este greu de înţeles ce se întâmplă cu adevărat în aceste zile în Piaţa Universităţii şi în alte locuri din ţară.
Suntem bombardaţi de comentariile feluriţilor specialişti din studiouri care analizează “frame cu frame” ce transmit camerele de reportaj ale televiziunilor de ştiri, de informaţii trunchiate sau de replici urzicate, dar aproape nici unul dintre cei implicaţi nu ştie ce se întâmplă cu adevărat acolo, care este pulsul real al evenimentului, cine sunt cei care-i dau viaţă.
 

Pagini

Subscribe to RSS - Blogul lui v.andronic