22 octombrie 2021

Bogdan Trif: Ce Dumnezeu mai „consumă” Cîţu, de vede lucrurile atât de roz, deşi situaţia a milioane de români este tragică?

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Cîţu -un condamnat penal în funcţia de prim-ministru al României

Solicit public demisia din fruntea Guvernului a penalului Florin Cîţu!

Un judecător din statul american Iowa l-a condamnat la închisoare de 48 de ore şi plata unei amenzi usturătoare pentru faptul că a condus sub „substance abuse influence”, adică, potrivit legislaţiei americane, a condus fie drogat, fie beat sau ambele variante. Cu siguranţă, urmează să apară şi acte doveditoare referitoare la tipul de substanţe consumate. Curios este faptul că informaţia a apărut, pentru prima dată în România, pe un site obscur, care militează pentru legalizarea drogurilor.

O condamnare penală cu închisoare, fie şi pentru două zile, în SUA, nu poate fi contestată de nimeni. Documentele doveditoare sunt fără dubiu şi sunt publice, pe site-ul Curţii statului Iowa. În aceste documente, se specifică faptul că infracţiunea comisă de Cîţu se încadrează la categoria faptelor periculoase.

Fiind o condamnare penală, chiar dacă s-a întâmplat acum 20 de ani (când Cîţu avea 29 de ani, deci trebuia să fie un adult responsabil), trebuia declarată de Cîţu, atât din punct de vedere moral, dar mai ales legal, atunci când a solicitat şi a obţinut certificatul ORNISS (Oficiul Registrului Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat) care permite accesul la documente clasificate ale statului român, mai ales că prim-ministrul este si membru CSAT (Consiliul Suprem de Apărare a Ţării). În procedura de obţinere a certificatului ORNISS, eşti întrebat, în scris, dacă ai avut condamnări penale, iar dacă minţi, eşti pedepsit drastic de legea penală din România, pentru fals în declaraţii.

Un astfel de individ #PeNaL trebuie debarcat imediat din fruntea Guvernului României. Susţinătorii petiţiei „Fără penali în funcţii publice” ar trebui să fie primii care să-i ceară demisia, dacă mai au un pic de coloană vertebrală. Nu o fac pentru că, ştim cu toţii, liberalii şi useriştii nu au nicio legătură cu demnitatea şi cu statul de drept. România a devenit singura ţară care are un prim-ministru condamnat penal şi asta nu pare că-i deranjează pe „apărătorii statului de drept”.

Dovada ticăloşiei lui Cîţu este faptul că nu şi-a pus problema că are o condamnare penală la activ şi a minţit în legătură cu aceasta, ci s-a indignat de faptul că informaţia a fost făcută publică înainte de alegerile pentru funcţia de preşedinte al PNL.

Având în vedere faptul că domnul Cîţu iese periodic la televizor şi ne spune că preţurile nu au crescut, că a mărit pensiile şi salariile în mod substanţial, astfel că românii o duc mai bine si sunt fericiţi, ne punem întrebarea legitimă: Ce Dumnezeu mai „consumă” la ora actuală Cîţu, de vede lucrurile atât de roz, deşi situaţia a milioane de români este tragică, din cauza incompetenţei guvernului PNL-USR pe care îl conduce?

Solicit public demisia din fruntea Guvernului a penalului Florin Cîţu!

Deputat Bogdan Trif,
Preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu