24 ianuarie 2022

Bogdan Trif: Congresul PNL – un veritabil atentat la siguranţa naţională!

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Klaus Werner Iohannis: „În faţa pandemiei Covid ori eşti precaut, ori eşti prost”

Oare toţi liberalii care au participat la congres, în ce categorie se încadrează: precauţi sau proşti?

Congresul PNL – un veritabil atentat la siguranţa naţională!

PNL nu dă doi bani pe români şi pe faptul că Bucureştiul e în scenariul roşu Covid şi a făcut congres cu 5.000 de oameni în aceeaşi sală, aduşi cu autocarele, din toată ţara. Imaginile tv ne-au arătat că marea majoritate a delegaţilor, începând cu şefii de filiale, nu au purtat mască şi nu au respectat distanţa de protecţie.

Ludovic Orban şi Rareş Bogdan, fără mască, s-au îmbrăţişat şi s-au pupat cu delegaţii. Pentru ca circul să fie complet, peneliştii au fost aşteptaţi cu micii sfârâind pe grătare.

Inclusiv preşedintele ţării, care nu demult ne spunea că în faţa pandemiei Covid „ori eşti precaut, ori eşti prost”, a participat la acest spectacol grotesc dat de PNL, fiind surprins, la rându-i, fără mască.

Toate acestea s-au întâmplat când aveam deja 8.000 de cazuri Covid şi 140 de decese pe zi şi în timp ce preşedintele ţării şi premierul le impun românilor măsuri draconice de protecţie împotriva Covid şi încearcă să-i vaccineze cu forţa.

Dragi români, peneliştii au aranjat legile ca să-şi poată ţine măreţul congres, să-şi regleze conturile între ei, iar găştile mafiote să se poată înfrupta, în continuare, din banul public.

Asta este „România normală”, în viziunea PNL. Vă place, dragi sibieni?

Aşteptăm decizia Curţii Constituţionale a României (CCR) pentru a vedea dacă moţiunea depusă de alianţa de conjunctură USR- AUR este constituţională, aşa încât să o putem vota. Dacă CCR va decide că moţiunea este neconstituţională, PSD va depune propria moţiune. În ambele cazuri, Guvernul Cîţu va fi demis. Eu şi toţi colegii mei din PSD vom vota, cu siguranţă, ca domnul Cîţu şi echipa lui, care au făcut atâta rău românilor, să devină doar o pagină de istorie neagră a României.

Actualul PNL este adevărata pandemie a României!

Deputat Bogdan Trif, Preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu