6 decembrie 2021

Bogdan Trif: Împreună putem ajuta copiii cu nevoi speciale

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Deputatul Bogdan Trif, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu s-a reîntors la Centrul de zi „Sf. Casian” din Mediaş pentru terapia copiilor diagnosticaţi cu autism, aşa cum a promis. De această dată a fost însoţit de deputatul PSD Laura Vicol, colega sa din Parlament şi Cătălin Stanciu, preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Sibiu, cel care a demarat acest proiect şi a contribuit decisiv la înfiinţarea centrului din Mediaş, în calitate de consilier judeţean.

„Laura a făcut o donaţie importantă pentru acest centru şi le-a dăruit copiilor jucării. Am discutat cu conducerea judeţeană a Fundaţiei Un Copil, O Speranţă (UCOS), modalităţile în care le vom putea sprijini nu doar financiar activitatea.

Îi mulţumesc, şi în mod public, Laurei Vicol pentru implicare şi pentru tot sprijinul pe care l-a acordat şi îl va acorda acestor copii cu nevoi speciale! Avocatul Laura Vicol este o adevărată luptătoare, un om sufletist, extrem de sensibil şi dedicat când este vorba despre copii.

Vă reamintesc contul în care puteţi dona şi dumneavoastră, contribuind la terapia copiilor diagnosticaţi cu autism:
RO80BTRLRONCRT0445700801, deschis la Banca Transilvania din Mediaş, de către Asociaţia Sfântul Casian.”, a declarat deputatul Bogdan Trif.

„M-am bucurat să văd rezultatele muncii celor direct implicaţi în asigurarea serviciilor terapeutice atât de necesare copiilor diagnosticaţi cu autism, şi, totodată, să constat că toate demersurile mele au fost un real sprijin pentru aceşti copii, dar şi pentru părinţii lor. Totul a început în urmă cu doi ani şi jumătate, când am fost solicitat de către un grup de părinţi din zona de nord a judeţului Sibiu să intervin şi să sprijin, în calitate de consilier judeţean, înfiinţarea unui centru de terapie destinat copiilor diagnosticaţi cu autism, după modelul de bună practică deja existent în municipiul Sibiu, respectiv UCOS (Un Copil, O Speranţă). Împreună cu actualul director al centrului de terapie din Mediaş, cofondator al Asociaţiei „Sf. Casian”, am reuşit să convingem factorii de decizie cu privire la necesitatea creării acestui centru în zona de nord a judeţului, evitând astfel deplasarea acestor copii de la Mediaş la Sibiu, pentru asigurarea serviciilor de terapie specializată.”, a explicat Cătălin Stanciu.

Biroul de Presă al PSD Sibiu