7 iulie 2022

Bogdan Trif: Politica promovată de alte partide ajunse la putere de a aloca fonduri pe criterii politice este complet greşită

Distribuie pe rețelele tale sociale:

PSD sprijină toate autorităţile locale

Ieri, am participat la şedinţa Consiliului Local Gura Râului, pentru a fi cât mai aproape de deciziile care privesc cetăţenii judeţului nostru.

În deschiderea şedinţei, primarul comunei mi-a mulţumit public pentru modul în care am susţinut comuna, în speţă pentru faptul că de câte ori a apelat la mine pentru proiecte ce vizau administraţia din Gura Râului a găsit o uşă deschisă şi l-am ajutat.

Întotdeauna am sprijinit, cu tot ce a ţinut de mine, toate localităţile, indiferent de coloratura politică a primarului, pentru că, atât eu, cât şi colegii mei, considerăm că politica promovată de alte partide ajunse la putere de a aloca fonduri pe criterii politice este complet greşită. Nu ai voie, ca om politic decident, să pedepseşti o comunitate întreagă pentru faptul că, la un moment dat, cetăţenii au avut o anumită opţiune politică.

Gura Râului, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, în perioada în care PSD a fost la guvernare, a beneficiat de cele mai mari investiţii guvernamentale pentru proiecte importante: „Reţele hidroedilitare” – 1.098.173,94 lei (PNDL I), „Construire grădiniţă Gura Râului” – 3.673.079,78 lei şi „Modernizare străzi” – 4.175.816,57 lei (PNDL II).

Tot în această şedinţă, reprezentantul PSD în Consilierul Local Gura Râului a venit cu o propunere de proiect pentru achiziţia şi instalarea unui cântar de mărfuri modern care să deservească producătorii din zonă.

La finalul şedinţei, am fost onorat să primesc, din partea Consiliului Local, invitaţia de a participa la Festivalul Naţional „Bujorul de munte”, ediţia a XVIII-a ce va avea loc în 2-3 iulie, la Gura Râului, o sărbătoare a tradiţiilor şi a dansului popular care a depăşit cu mult graniţele judeţului nostru.

Deputat Bogdan Trif, Preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu

Sursa foto Facebook Bogdan Trif