22 octombrie 2021

Bogdan Trif: Românii, sărăciţi de guvernul penelisto-userist condus de Cîţu

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Institutul Naţional de Statistică, aflat în subordinea Guvernului, a publicat zilele trecute raportul privind evoluţia preţurilor şi a inflaţiei din România.

Datele statistice şi realitatea zilnică pe care o trăiesc românii sub actuala guvernare arată că preţurile au luat-o razna la toate produsele, iar puterea de cumpărare a sibienilor a scăzut dramatic.

Cele mai elocvente exemple în acest sens sunt facturile la energie, care au crescut cu 17%, combustibilul este cu 9% mai scump, uleiul comestibil costă cu 12% mai mult, iar produsele de igienă şi cosmetică cu 6,5%. Şi exemplele pot continua.

La toate acestea s-a adăugat o inflaţie de peste 3%, care a afectat şi mai mult veniturile românilor şi aşa îngheţate de premierul guvernului PNL-USR, Florin Cîţu.

Ce este de reţinut în comunicatul Institutului Naţional de Statistică este că economia României este sub primul trimestru din 2020, când a fost lockdown!

Mai presus de discursurile politice sunt cifrele statistice, care nu mint! Oricât ar încerca liberalii şi useriştii să ne explice că românii trăiesc mai bine, realitatea de zi cu zi îi contrazice.

Deputat Bogdan Trif, Preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu