4 octombrie 2022

Bogdan Trif: Votanţi PNL-USR, aveţi măcar vreo remuşcare, după ce aţi văzut cum folosesc banul public?

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Votanţi PNL-USR, aveţi măcar vreo remuşcare, după ce aţi văzut cum folosesc banul public pentru mită electorală, cei pe care dumneavoastră aţi pus ştampila?

Mai mult decât atât, cei care aţi votat în majoritate PNL în Mediaş, Blăjel, Marpod şi alte localităţi din judeţ, aţi fost pedepsiţi „la pachet” cu primarii PSD, doar pentru că primarii sau liderii organizaţiilor PNL din localităţile dumneavoastră au votat, fie la Sibiu, cu contracandidatul doamnei Turcan, deputatul PNL Constantin Şovăială, fie au votat la Bucureşti echipa Orban. Primarii PNL care au comis această „greşeală” au primit, de asemenea, 0 (zero) lei din banii alocaţi din Fondul de Rezervă al primului ministru.

Chiar şi municipiul Sibiu, deşi se confruntă cu probleme mari şi costisitoare, create de pandemie, a primit tot 0 (zero) lei, pentru că aşa au decis fruntaşii liberali, conduşi de doamna Turcan şi Cîţu, şi susţinuţi de domnul Iohannis.

Nu l-am auzit nici măcar pe Adrian Bibu, preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Sibiu, să protesteze în faţa doamnei Turcan şi a domnului Cîţu, şefii lui direcţi, pentru această nedreptate făcută sibienilor. În campania electorală, murea de grija sibienilor şi îşi identifica numele cu Sibiu, spunându-şi „SiBibu”! Acum, unde e?

Noi, PSD Sibiu, în frunte cu primarii noştri, am luat atitudine, iar data viitoare nu vom mai merge singuri la instituţiile statului care îşi bat joc de oameni, ci vom merge alături de cetăţenii localităţilor nedreptăţite, indiferent de culoarea sau orientarea politică.

Grav este că nu i-am auzit nici pe primarii sau liderii judeţeni ai PNL sau USR să ia atitudine publică împotriva reprezentanţilor trimişi şi sprijiniţi de către ei să ajungă în Guvernul României, atunci când, prin politicile lor dezastruoase, au dus la împrumutarea ţării într-un ritm halucinant, când preţurile la energie, combustibili, medicamente şi alimente au devenit insuportabile pentru milioane de oameni care riscă să îngheţe în această iarnă în case, să nu aibă ce pune pe masă sau, efectiv să moară, fie din lipsa medicamentelor, fie din cauza faptului că nu mai au acces la serviciile medicale din spitale.

Aceşti lideri PNL sunt chiar rupţi de realitate, trăiesc doar în bula lor şi sunt mulţumiţi atunci când domnul Cîţu sau doamna Turcan le mai aruncă câte un oscior, le mai dau nişte bani de tocat, prin alocare directă?

Înainte de a fi aleşi locali care beneficiază de unele privilegii, au uitat să fie oameni?

Sper să revină cât mai curând cu picioarele pe pământ, să nu uite că oamenii i-au ales în funcţii ca să le apere interesele, nu să-i vândă pentru o mită electorală dată de Cîţu şi Turcan.

Deputat Bogdan Trif, Preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu
Comunicat de presă – PSD Sibiu