Publicat: 24 Noiembrie, 2020 - 13:16
Share

Bolt, principala platformă europeană de transport la cerere, lansează serviciul de ride-hailing în Brașov, continuând astfel extinderea serviciilor sale în principalele centre urbane ale țării. Având în vedere faptul că cerințele oamenilor s-au schimbat în timpul pandemiei, compania a încercat să răspundă acestor nevoi și să se extindă în cât mai multe orașe care dispun de o flotă de șoferi parteneri și care au potențial semnificativ de utilizare, cunoscând deja conceptul de ride-hailing și folosind acest tip de servicii.  

Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România, a declarat: ”Brașovul este cel de-al treilea oraș pe care îl lansăm în mai puțin de o lună, dublând practic numărul de orașe din România în care Bolt este prezent cu serviciul de ride-hailing. Lansarea în Brașov valorifică experiența pe care echipa a acumulat-o anul acesta în urma extinderii serviciilor noastre în mai multe orașe din țară. Am reușit să optimizăm și să accelerăm procesele de lucru, oferindu-le brașovenilor, în timp record, o variantă alternativă de transport rapid, sigur și economic. De asemenea, cei care ne vor fi șoferi parteneri vor putea beneficia de o nouă sursă de venit.”

Pentru a accesa serviciile Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicația de ride-hailing Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play sau App Store.

”Nu este o alegere întâmplătoare, ne-am dorit să ajungem în centrul celei mai importante regiuni turistice din țară la timp pentru sărbătorile de iarnă. În plus, cu prezența din Brașov, vom putea facilita transportul dinspre și către Poiana Brașov, Predeal, Bran, Râșnov și alte destinații turistice din împrejurimi într-o perioadă în care numărul de turiști crește semnificativ. Trecem printr-o perioadă dificilă și plină de incertitudini, dar suntem optimiști și credem că în curând vom putea reveni la o viață normală. Evenimentul de astăzi este deci și un semnal de încredere în potențialul Brașovului pe termen lung”, a adăugat Cristian Sălceanu.

Prețul curselor Bolt începe de la 7 lei, în funcție de categoria aleasă. Pe perioada lansării, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 50%, în limita a 7 lei. Atât pasagerii, cât și șoferul au obligația legală de a purta permanent masca de protecție. Bolt recomandă, de asemenea, șoferilor săi parteneri să dezinfecteze mașinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanțare socială și de igienă conform legilor în vigoare și recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății.  

Despre Bolt

Bolt este cea mai mare platformă europeană de mobilitate, care are drept scop să facă mobilitatea urbană mai ușoară, rapidă și convenabilă.

Bolt are peste 30 de milioane de utilizatori înregistrați în peste 35 de țări din lume. Serviciile sale includ de la transport la cerere și micromobilitate, cu trotinete electrice și biciclete electrice, la livrări de mâncare și pachete.

Compania este prezentă în România cu serviciile de transport de persoane, de transport de produse, de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food) și cu divizia de software development, care deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei. Serviciile Bolt sunt disponibile în București, Cluj, Timișoara, Constanța și Iași.

Toate cursele de ride-hailing de la Bolt sunt 100% neutre din punct de vedere al emisiilor de dioxid de carbon, ca urmare a Bolt Green Plan, de a reduce amprenta ecologică a companiei. Mai multe informații: www.bolt.eu.

 

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: