Publicat: 6 August, 2020 - 13:23
Share

Bolt, principala platformă europeană de transport la cerere, prezintă „Instrumente de siguranță”, un ghid de măsuri de siguranță pentru micro-mobilitate, care ajută utilizatorii să folosească trotinetele electrice în mod responsabil și în siguranță. Bolt este prima companie care a adăugat un ghid de siguranță pentru micro-mobilitate în aplicație.

 

Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România, a declarat: „La Bolt, avem misiunea de a face transportul urban mai accesibil și mai responsabil. În timp ce, pe de-o parte, ne-am asumat responsabilitatea pentru impactul industriei de transport asupra mediului și ne-am angajat să adăugăm mai multe vehicule partajate și electrice pe platforma Bolt, pe de altă parte, ajutăm utilizatorii să fie responsabili în ceea ce privește propria lor siguranță și a celorlalți, atunci când folosesc trotinetele electrice.”

 

Pentru a accesa ghidul de măsuri de siguranță, utilizatorii trebuie să intre în aplicația Bolt, să acceseze opțiunea pentru trotinete și să atingă pictograma în formă de scut din partea dreaptă de jos a ecranului. Setul de măsuri de siguranță include sfaturi și îndrumări pentru începători, detalii despre ”Modul începător” - care permite începătorilor să prevină o accelerare bruscă și să limiteze viteza maximă pentru a-i ajuta să învețe cum să meargă cu trotineta - precum și sfaturi despre călătorii responsabile, sigure și informații despre reglementările locale legate de micro-mobilitate în oraș.

 

Trotinetele electrice contribuie la Green Plan al Bolt, angajamentul companiei pe termen lung de a reduce amprenta ecologică, prin adăugarea de vehicule electrice pe platformă. Trotinetele electrice Bolt sunt disponibile în prezent pentru utilizatorii din Portugalia, Spania, Suedia, Norvegia, România, Polonia, Slovacia, Cehia, Estonia, Letonia și Lituania.

 

Bolt recomandă utilizatorilor de trotinete să își dezinfecteze mâinile înainte și după utilizare, să poarte cască de protecție, să respecte regulile de circulație și să parcheze trotinetele numai în zonele dedicate, pentru a evita o amendă. Trotinetele pot fi utilizate de o singură persoană. Vârsta minima recomandată de utilizare a trotinetelor este de 16 ani.

 

Despre Bolt

Bolt este cea mai mare platformă europeană de mobilitate, care are drept scop să facă mobilitatea urbană mai ușoară, rapidă și convenabilă.

Bolt are peste 30 de milioane de utilizatori înregistrați în peste 35 de țări din lume. Serviciile sale includ de la transport la cerere și micromobilitate, cu trotinete electrice și biciclete electrice, la livrări de mâncare și pachete.

Toate cursele de ride-hailing de la Bolt sunt 100% neutre din punct de vedere al emisiilor de dioxid de carbon, ca urmare a Bolt Green Plan, de a reduce amprenta ecologică a companiei. Mai multe informații: www.bolt.eu.

Tag-uri Institutii: